banner460
banner128

Gazeteci Hakan Songur'a tehdit!

 Gazeteci Hakan Songur,  31 Mart seçimlerinden sonra Çatalca Belediyesi Başkan Danışmanlığına atanan Bahadır Sügür’ün kendisini ‘Sana gazetecilik yaptırmam’ diyerek tehdit ettiğini öne sürdü.  Songur konuyla ilgili sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı. İşte o açıklama:

Dün akşam üzeri bir telefon geldi. Arayan Çatalca Belediyesi çalışanı Bahadır Sugür'dü. Kendisi sosyal paylaşım sitesinde “ Neden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'in kaç danışmanı var ?”diye yazdığımı sordu. Ben de kendisine açıklama yapmayacağımı hangi sıfatla beni aradığını sordum. Herkesin kendisi için yorum yapacağını söylediğinde ben de ona bir hedef belirtmedim sadece bir soru sordum dedim.
Buraya kadar herşey normal sonra bana "Siz benim burada o
lduğunu hazmedemiyorsunuz” demeye başladı sonra da bize “Çatalcada gazetecilik yaptırmayacağını” söyledi.

Şimdi burada ben çok şeyi merak ediyorum
Gazeteclik yapmak için senden ve senin bağlı olduğun kurumdan izin mi alıcağım.
Sen bir gazeteciye bunu söylerken kendinde o gücü nerede buluyorsun, bağlı olduğun kurum mu bunları söylemeni söylüyor.
Ben hayatım boyunca kimseden emir almadım ve kimseye de eyvallahım da olmadı.
Kim Belediye Başkanı Mesut Üner'in kaç danışmanı var dediğinde hep aynı şeylerle karşılanıyor. Nedir buradaki sıkıntı onu anlayamadım.
Her kes benim nasıl bir Gazeteci olduğunu biliyor.
Sen değil bana gazetecilik yatırmayacak kurumları sayayım ama senin hiç duymadığın ve alakan olmadığı. Sarı basın kartı sahibi olduğum için Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Türkiye Spor Yazarlari derneği, Tüm dünyada geçerli olan AIPS INTERNATIONAL SPORTS PRES ASSOCIATION bunlar karar verir.
Yazdığım bir şeyden dolayı kimsenin sana düşman olduğu yok ,eğer bu arkadaşların seninle daha önceden sorunları varsa o da beni ilgilendirmez
Sen şu anda Çatalca Belediyesi’nde bir çalışansın. Benim ve benim gibi gazetecilere işlerini öğretmeye kalkmak, onları yönlendirmek. Ya da işlerini yaparken size gazetecilik yaptırmam deme hakkına sahip değilsin , kimse sana bu hakkı vermez veren olursa da onun hadsizliğidir. kimse senin kişisel haklarına saldırmadı.
Ne bana ne de başka bir Gazeteci arkadaşıma işini yaparken tehdit etme, ileri geri konuşma, iftira atma gibi yanlışa düşersen. Misli ile cevabını alırsın.
25 yılın üstünde bir gazetecilik hayatım var kimseye yalakalık yapmadım, yapmaya da niyetim yok bu böyle biline
Ben tırnaklarımla kazıya kazıya geldim bu noktalara. Çok ağir bedeller ödedim ,kimse benim sabrımla oynamasın.
Bak ben isim verdim. Sende benim hakkımda bir şey yazarken artık isim verirsin. Paylasım sitendekiler benim hakkımda yazdığını görsünler.
Ben seni bir yerlere şikayet etmiyorum direk sana yazıyorum. Şimdi herkese kolay gelsin...”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.