banner460
banner128

Esenyurt belediyesi can dostların yanında

Soğuk havalarda can dostlarımızı yalnız bırakmayan Esenyurt Belediyesi, ilçe genelinde sokak hayvanlarının bulunduğu yerlere mama ve su takviyesi yapıyor.

Esenyurt Belediyesi, can dostlarımız için belirlenen besleme noktalarına mama ve su bırakarak destek olmaya devam ediyor. Sağlık sorunu olan hayvanları Modern Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürerek tedavilerini yapan Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanlarının yoğunluk gösterdiği yerlere de hava şartlarından etkilenmemeleri için yeni kulübeler bırakıyor. Soğuk havalarda da can dostlarımızı yalnız bırakmayan ekipler, hava şartlarından kaynaklı beslenme olanakları azalan hayvanlara düzenli olarak mama ve su takviyesi yaparak, yaşama tutunmalarına destek oluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.