banner460
banner128

Esen: İBB’nin hizmetleri devam edecek

İstanbul Büyükşehir  Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bugün Silivri’de; KİPTAŞ 3, Seymen enerji üretin tesisi, Büyükkılıçlı ziyareti programlarının hepsine katılan  CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ziyaretler sonrası bir değerlendirme yaptı.

Esen program sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Silivri’ye yatırım için bir çok söz aldıklarını duyurdu.

Başkan Esen sosyal medya hesaplarından müjdeyi;

“İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'ndan Silivri ziyaretleri esnasında yol bakımdan, park bahçelere, spor tesislerinden, sosyal tesislere kadar bir çok yeni yatırımın sözünü aldık. Planladığımız yatırımları projelendirip en kısa sürede kamuoyu ile paylaşarak çalışmalarımızı hızlandıracağız.

Ekrem İmamoğlu'nun yeni nesil siyaset anlayışı ile birlikte İBB’nin hizmet elinin Silivri'mizin üzerinde olmaya devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Yeni yatırımlar şimdiden ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” Sözleri ile duyurdu.


İmamoğlu’nun Silivri’deki ziyareti; CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen’in yanısıra;  CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Melih Yıldız ve Bora Balcıoğlu, CHP Silivri Belediye Grup Sözcüsü Süheyl Kırkıcı,  CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, CHP Silivri Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri de takip etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.