banner460
banner128

Erdal Nas Avcılar’da adaylığını açıkladı

CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas dün ilçe merkezinde düzenlediği geniş katılımlı bir toplantı ile  başkan adayığını açıkladı.

Belediye Başkanı Turan Hançerli, İl Başkan Yardımcısı Murat Akbaş ve diğer ilçe başkan adayları; Ali Ekber Çelik ile Ahmet Turan Arlı’nın da katıldığı geniş katılımlı toplantıda adaylığını açıklayan Erdal Nas, ‘Haramilerin saltanatını yıkacağız”dedi.

Erdal Nas şöyle konuştu:

CHP İlçe Başkanı Erdal Nas ilçe merkezinde düzenlediği bir toplantıyla adaylığını CHP olarak iktidara her zamankinden daha yakınız. Son yerel seçimlerde başlayan ayak seslerimiz, devam etmektedir. Bu yürüyüşü  her türlü engellemelere rağmen kararlılıkla yürüten Adaletin yılmaz savunucusu sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur.

Genel Başkanımızın başlattığı adalet yürüyüşü  bu toprakların tanık olduğunu haksızlığa karşı bir başkaldırıdır. Son yerel seçim sonuçları halk artık tek başına iktidara itiraz etmiştir. Kendinize güvenin.  Moralinizi yüksek tutun. Motivasyonunuzdan bir şey kaybetmeyin. İktidara hazırlanacağız.  Sevgili Gençler İmamoğlu gibi heyecanınızı büyüttüğünüzü kollarınızı sıvadığınızı görüyoruz.  Evlatlaımız daha mutlu yaşasın diye umut eden analarımız, Söz olsun artık haramilerin saltanatına son vereceğiz.   Türkiye toplumunun karşı karşıya bulunduğu demokrasi mücadelesinin  Avcılar ayağını sürdürmek için tarifsiz bir azim ve heyecanla karşınızdayız.  Yarın seçim olmacakmış gibi çalışacağız. Bütün çalışma gruplarımızı oluştururken, liyakat ve eretkenliğe dikkat edeceğiz. Partide hakiki demokrasiyi  yaşatacağız.

İlçe başkanı olduğumuzdan bu yana yerel seçimlerde  Avcılar ve İBB seçimlerinde büyük bir gayretle çalıştık. Başkanımız Turan Hançerli ile başarılı birseçim süreci geçirdik. İBB’yi kazandık. Tüm partililerime ortaya koydukları emeğin önünde saygıyla eğiliyorum.  “

Adaylardan birlik pozu

Daha sonra Belediye Başkanı Turan Hançerli, İlçe Başkan Adayları; Erdal Nas, Ali Ekber Çelik, Ahmet Turan Arlı birlikte kameralara poz verdiler. Ali Ekber Çelik yaptığı açıklamada ,’Kim kazanırsa kazansın partimiz için dayanışma içinde mücadeleye devam edeceğiz’ dedi.

Erdal Nas Kimdir?

1976 Erzincan Kemah'ta doğdu. Eğitim hayatını orada tamamladı. Kemah'ın bilinen saygın bir ailenin oğlu. Babası yirmi yıldan fazla CHP ve SHP ilçe başkanlığı görevini yürüttü. Babasını rol model alan Erdal Nas'ın hayatında da siyaset önemli bir yer edindi. 11 yıl Ziraat Bankası'nda çalıştı. 2009 yılında yerel seçimlerde Kemah CHP ve DSP koalisyonundan Belediye Başkan Adayı olmak için işinden istifa etti. Kemah'ta sağ görüşün hakim olmasına rağmen seçimleri 36 oyla kaybetti.

2009 yılının Kasım ayında İstanbul Avcılar'a taşındı. Avcılar'a gelince CHP'de siyasi hayatına devam etti. Bundan önceki kongrede ilçe yönetimine seçildi ve iki buçuk yıl Avcılar CHP İlçe Yönetiminde görev yaptı. Siyasi geçmişi güçlü, CHP geleneğinden gelen Erdal Nas, Erzincan CHP İl sekreteri olan eşiyle tanışmasına ve evlenmesine de CHP'ye borçlu olduğunu söylüyor. 14 yaşında Berfin isminde bir kızı var. Erdal Nas'ın, Bahçeşehir'de kendisine ait iki adet kuru temizleme firması bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:
Erdalnas
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.