banner460
banner128

Çoban,  Gök’ün iddiasını mahkemeye taşıdı

CHP Çatalca İlçe Başkanlığı için resmen açıklamasa da adaylık çalışmasını yoğun bir şekilde yürüten Mehmet Çoban, mevcut İlçe Başkanı Halil Gök’ün adaylık açıklamasında kendisiyle ilgili, ‘AK Parti’de Mesut Üner olmaz ise B Planı olarak adaylığı düşünülmüş’ şeklindeki sözlerini mahkemeye taşıdığını açıkladı.

Mehmet Çoban bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda böyle aslı olmayan bir iddia ile ilgili İl başkanlığına başvuruda bulunduğunu ve ayrıca yasal süreci başlattığını duyurdu.

Çoban’ın paylaşımı şöyle:

“4.11.2019 tarihinde CHP İlçe Başkanlığında yapılan adaylık açıklama toplantısında, mevcut ilçe başkanının tarafıma yönelttiği aslı olmayan iddaya cevaben, gerekli olan şikayet başvurusunu belgeleri ile CHP İl Başkanlığına sunmuş bulunmaktayım.Ayrıca bu süreçte yasal haklarım saklı kalmak kaydı ile ,adli süreci de başlatmış bulunmaktayım.

CHP ilkelerine bağlı kalarak siyaset yapmak temel prensibimdir.İlçe kongremize girdiğimiz şu günlerde tüm örgütümüzün bu anlamda sağ duyulu olacağına inancım tamdır.

Saygılarımla...”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.