banner460
banner128

Ceketi çıkarıp torlukçuların arasına daldı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Bugra Kavuncu;Silivri  İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek, bazı il yöneticileri  ve ilçe yöneticileri ile Silivri’nin Beyciler ve Çayırdere Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.  Vatandaşlar; genel olarak pahalılıktan, özel olarak ta  tarımda yoğun olarakkullanılan;  mazot, gübre, tohumun fiyatlarının sürekli artmasından yakındılar.  Vatandaşlar, tüm girdielrin yükselmesine rağmen, başta süt ve hayvan olmak üzere üretilen ürünlerin ise fiyatlarının yerinde saydığından yakındılar.  Vatandaşlar ayrıca Orman İşletmeye ördenen fiyatların yüksek olmasından yakınırken, Silivri mangal kömürünün markalaşması ve tanıtımının yapılmasını talep ettiler. 

Rozet taktı

Başkan Kavuncu mahalle ziyaretlerinde aralarında çeşitli partilerde uzun süre görev yapmış isimlerin de bulunduğu on kadar kişiye İYİ Parti rozeti de taktı.

Kavuncu’dan Orman İşletme'de iş istediler

İYİ Parti  İstanbul İl Başkanı Kavuncu Çayırdere de yol üzerinde torluk yakanları da ziyaret etti. Torlukcuların daveti üzerine ceketini çıkarıp alevlerin üzerinden atlayarak torlukcuların yanına giden Kavuncu bir süre kendileriyle sohbet etti. Torlukcular Kavuncu’ya ‘İnşallah iktidara gelirsiniz de bizi de orman işletmede işe sokarsınız’ diyerek iş talebinde bulundular. Kavuncu’da ‘Biz genel olarak parti ayrımı yapmadan tüm vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için çaba harcayacağız. Sadece partililerimiz değil herkesin refaha kavuşması için çalışacağız’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.