banner460
banner128

"Çamlıca'nın üç gülü" yarın Esenyurt'ta

Kültür-sanat etkinliklerine ara vermeden devam eden Esenyurt Belediyesi, Mart ayı programı kapsamında ünlü oyuncu Aydan Şener’in başrolde oynadığı, “Çamlıca’nın Üç Gülü” isimli tiyatro oyununu yarın Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde tiyatroseverler ile buluşturacak.

Esenyurt Belediyesi, Mart ayı kültür-sanat programı kapsamında Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde ünlü oyuncu Aydan Şener’in başrolde oynadığı, “Çamlıca’nın Üç Gülü” adlı tiyatro oyununu yarın saat 20.00’de tiyatroseverler ile buluşturacak. Efe Yeşilay’ın yazdığı, Hakan Altıner’in yönettiği tek perdelik oyunda Aydan Şener, Ecmel İs, Işık Selin Günçe, Damla Cercişoğlu, Kahraman Sivri, Kübra Yeşilay, Efe Yeşilay ve Anıl Yülek sahne alacak. Vatandaşlar, ücretsiz bilet ve detaylı bilgiye, Kültür İşleri Müdürlüğünün 0212 699 64 36 numaralı telefonunu arayarak ulaşabilecek.

“Çamlıca’nın Üç Gülü” isimli tiyatro oyununun konusu ise şöyle:

“Tiyatro sahnelerinin ünlü yıldızı Ayşegül Altın, mesleğini bırakmış ve evine kapanmıştır, fakat iki sevgili arkadaşı Songül ve Nurgül, onu hayata ve sahneye döndürmeye kararlıdır. Ayşegül’ün ise sahneye dönmek için bir şartı vardır: Haldun Dormen’in oyununu seyretmeye gelmesi...”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.