banner460
banner128

BÜYÜKÇEKMECE'DE BÜYÜK ACI

Büyükçekmece’de önceki gün  meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden; Mehmet Erçağ Lisesi öğrencileri; Oğuzhan Kolver, Mehmet Alp Güney’in cenazesinde arkadaşları saf tuttu.  Cenazelerde gözyaşları sel olurken, Murtaza Mardini’nin cenazesi ise bugün toprağa verilecek.

Arkadaşları saf tuttu

Büyükçekmece trafik kazazında yaşamını kaybeden üç genç öğrencisinin acısını yaşıyor. Önceki gün sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek durakta bekleyen öğrencilerin arasına girmesi sonucu meydana gelen kaza sonucunda;  Oğuzhan Kolver,  Mehmet Alp Güney ve murtaza mardini hayatını kaybetti.

Kazada hayatını kaybeten Mehmet Alp Güney içen Büyükçükmece Kuba Camii’nde caneze töreni düzenlendi.  Güney’in cenazesi defnedilmek üzere Ordu’ya gönderildi.

Oğuzhan Kolver için ise Batıköy Piri Reis Camii’nde cenaze töreni düzenlindi. Kolver’in cenazesi Büyükçekmece Yeni Mezarlıkta toprağa verildi. 
Feci kazada hayatını kaybeden Murtaza Mardini için ise bugün Beylikdüzü Ehlibeyt Camii’nde Cuma namazı sonrası cenaze töreni düzenlenecek.

Gözyaşları sel oldu

Büyükçekmece’yi yasa boğan cenaze törenine; Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, siyasetçiler, Milli Eğitim camiası, gençlerin okul arkadaşları, aileleleri vatandaşlar katıldı. Cenazeye katılanlar gözyaşlarına hakim olamazken, İlçe Kaymakamı Ali İkram Tuna’da bir taziye mesajı paylaştı. Kaymakam Ali İkram Tuna’nın mesajı şöyle:

“Oğuzhan ve Mehmet Alp’i ebediyete uğurladık. Okuldan evlerine dönmek için durakta beklerken kontrolden çıkan bir aracın yol açtığı kazada iki öğrencimizin vefatı büyük üzüntü yarattı. Kendilerine Allahtan rahmet ailelerine ve arkadaşlarına baş sağlığı, sanır ve metanet diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.