banner460
banner128

Büyükçekmece Belediyesi’nden su baskını uyarısı!

Büyükçekmece Belediyesi, kar yağışının ardından havanın ısınmasıyla birlikte oluşabilecek su taşkınları ve su baskını konusunda vatandaşları uyardı.  Belediyeden konuyla ilgili dün akşam yapılan bilgilendirme  şöyle:

Büyükçekmece Ailemize Önemli Duyuru!

 "Son yıllarda İstanbul'a yağan kar yağışının en yoğun olarak düştüğü bölge olan ilçemizde, kar kalınlığı 1.5 metreyi buldu. Meteorolojiden aldığımız bilgi doğrultusunda yarın (Cumartesi-Bugün) ilçemize yoğun bir yağmur yağışı beklenmektedir.

Özellikle yerde biriken kar kütlelerinin havanın ısınmasıyla erimesi, yoğun yağışta beklenmedik olumsuzluklara neden olabilir. Deniz seviyesine yakın bölgelerimizde oluşabilecek su baskınları ve su taşkınları konusunda tüm büyük Büyükçekmece ailemizin tedbirli olması, yaşanabmilecek olumsuzlukların azaltılması konusunda önem arz etmektedir.

Belediyemizin "Kriz Masası", kar  yağışı başlangıcından itibaren olduğu gibi 24 çalışma çalışma esasına göre planlamasını yapmıştır.

Tüm acil durumlarda 444 0 340 numaralı iletişim hattımızı arayak AKOM Merkezimiz ile görüşmenizi rica eder, iyi akşamlar' dileriz."

Anahtar Kelimeler:
ömer KazancıHasan Akgün
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.