banner460
banner128

Büyükçekmece Belediyesi'nden kaldırılan işletmelerle ilgili açıklama

Büyükçekmece Belediyesi Basın Yayın ve Kurumsal İletişim Ofisi;  İBB ve Büyükçekmece Belediyesi işbirliği ile sahilde başlatılan çalışmaya yönelik son günlerde medyada yer alan bazı haberlerin gerçeği yasıtmadığını belirterek  bir bilgilendirme açıklaması yaptı. Açıklama aşağıdaki şekilde:

16 Kilometrelik alanda düzenleme-yenileme

Açıklama şöyle: 

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Büyükçekmece Belediyesi işbirliğiyle Baba Burnu ve Gürpınar Burnu arasında kalan 16 kilometrelik Büyükçekmece Koyu’nda başlatılan sahil düzenleme ve yenileme projesinin yapımına Büyükşehir Belediyesi’nce başlanmıştır.

Kira sözleşmeleri yok işgalci konumundalar

  Yeni proje kapsamında tamamı kamu alanı olan ve tasarruf hakkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde bulunan işletmeler ve dolgu alanında kalan işletmelerin herhangi bir kira sözleşmeleri mevcut olmayıp işgalci konumundadırlar.

Yeni sahil projesi kapsamında kamu kullanımında olması gereken işletmeler kaldırılarak halkımızın kullanımına sunulacaktır.

Gerçeği yansıtmıyor

   Konuya ilişkin olarak son günlerde yazılı ve sözlü bazı basın – yayın organlarında yer verilen haberlerin gerçekleri yansıtmadığı görülmektedir. Kamuoyunun ve basınımızın doğru bilgilendirilmesi adına bu açıklamanın yapılması gereği doğmuştur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.