banner460
banner128

Başkan Yılmaz'dan Kentsel Dönüşüm için İmamoğlu'na işbirliği çağrısı 

Silivri’de bulunan ve İBB tarafından yenilenen  Müjdat Gürsu Stadı’nın açılış töreninde konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Kentsel Dönüşüm için işbirilği çağrısı yaptı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz,   İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hitaber “Kentsel dönüşümde siyasi amaç gütmeden bir araya gelmeliyiz. Ben, SİYTAŞ ve KİPTAŞ’ın ortaklığıyla Silivri’de bir kentsel dönüşüm hamlesi yapılması için buradan çağrıda bulunuyorum.” Dedi.

Yapı yasaklı alanlar

Törende yaptığı konuşmaya Konutlar Bölgesindeki yapı yasaklı alan sorunuyla devam eden Başkan Yılmaz, “Bütün bilim adamlarının ortak noktada birleştiği, büyük bir İstanbul depreminin kapıda olduğu gerçeğiyle karşı karşıyayız. 2009 yılındaki sel felaketinin ardından Boğluca Deresi koridorunun tamamı yapı yasaklı hale geldi. Biz, Silivri Belediyesi olarak yapı yasağının kaldırılması için bütün zemin etütlerini tamamladık ve ilçe belediyemizin meclisinde bütün siyasi partilerin oy birliği ile yapı yasağının kaldırılması için bir karar aldık. İnşallah mayıs ayı içerisinde İBB’nin gündemine getirerek bu problemi hep beraber çözeceğiz. Ama asıl iş bundan sonra başlıyor. Burada Belediye Konutları olarak bilinen büyük yapıların yenilenmesi gerekiyor. İnsan hayatı için, burada yapılacak kentsel dönüşümde siyasi amaç gütmeden bir araya gelmeliyiz. Ben, SİYTAŞ ve KİPTAŞ’ın ortaklığıyla Silivri’de bir kentsel dönüşüm hamlesi yapılması için buradan çağrıda bulunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.