banner460
banner128

Balcıoğlu’na; Selimpaşa Değirmenköy ve Çanta’da  destek

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu; Selimpaşa, Değrimenköy ve Çanta’da halkla buluştu.  Her üç  mahallede de vatandaşlar Balcıoğlu’nun programına büyük ilgi gösterdi.  Her mahallede davullu-zurnalı grupların coşkulu karşılamalarıyla karşılanan Balcıoğlu’  'Geleceğin Silivri'si'ni birlikte inşa edeceğiz. Sizlerin desteğiyle, Silivri'de yaşam kalitesini artıracağımıza söz veriyorum,"dedi.

Ranta değil halka hizmet belediyeciliği

Gittiği yerlerde ‘İstanbul’da İmamoğlu, Silivri’de Balcıoğlu’ sloganlarıyla karşılanan Balcıoğlu, gördüğü ilgi karşısında keyifli dakikalar yaşadı.  Balcoğlu; Silivri’de sosyal belediyeciliğe önem vereceklerini belirterek,  "Her kesimden Silivrili'nin sesine kulak verecek, onların ihtiyaç ve taleplerine yanıt verecek projelerimizi hayata geçireceğiz. 'Ben yaptım oldu' anlayışını bir kenara bırakıp, sizlerle birlikte Silivri  halkının desteğiyle, Silivri'de yeni bir dönem başlatacağız. Ranta değil, halka hizmet eden bir belediyecilik anlayışıyla, herkes için adil ve yaşanabilir bir şehir inşa edeceğiz " dedi.

Toplantılarda; Eğitimden sağlığa, ulaşımdan yeşil alanların korunmasına kadar bir dizi alanda yenilikler vadeden Balcıoğlu, "Halkımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz," diye konuştu.

İlgi sürüyor 

Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı Silivri’deki mitinge gösterilen ilginin; Selimpaşa, Değirmenköy ve Çanta’da da devam etmesi Balcıoğlu’nun umutlarını artırdı. 

Balcıoğlu, "Bu coşku, bu inanç gösteriyor ki; Değirmenköy ve Silivri halkı, değişime hazır. Birlikte başaracağız ve Silivri'yi hak ettiği Geleceğe taşıyacağız" diyerek, seçim zaferine olan inancını ortaya koydu.

Balcıoğlu'nun toplantılarına, İlçe Başkanı İbrahim Kömür ve belediye meclis üyesi adayları da katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.