banner460
banner128

Balcıoğlu'ndan Silivri'ye Dernekler Yerleşkesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Silivri Ordulular Derneği ve Gümüşhane Kelkitliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği'ni ziyaret etti. Balcıoğlu, her iki dernekte de yaptığı konuşmalarda, "Silivri'yi evi bilen 81 ilden gelen hemşerilerimizle hep beraber yöneteceğiz," diyerek katılımcı yönetim anlayışının altını çizdi ve "Geleceğin Silivri'si" vizyonu doğrultusunda projelerini anlattı.

Eğitime Sosyal Destek: Kahvaltı ve Kırtasiye Desteği
Balcıoğlu, eğitim alanında yapılacak yenilikler hakkında konuşurken, "Kahvaltı ve Kırtasiye Desteği" projesine dikkat çekti. Bu proje ile çocukların eğitimine ve sağlığına katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirten Balcıoğlu, "Hiçbir çocuğumuzun aç kalmadığı, her çocuğumuzun eğitim hayatına eşit şartlarda başladığı bir Silivri yaratmayı hedefliyoruz," dedi. İlkokullarda çocuklara sunulacak olan kahvaltıların Silivri Et, Süt ve Tarım Kooperatifinde üretilen taze ve doğal ürünlerle hazırlanacağını belirtti ve ilave etti: "Çocuklarımızın eğitim yolculuklarında yanlarında olmak için, her eğitim döneminin başında ilkokuldan liseye tüm öğrencilerimize temel kırtasiye malzemeleri sağlayacağız. Sınavlara hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencilerimiz için de özel hazırlık setleriyle destek olacağız."

Dernekler Yerleşkesi ile Sivil Toplumun Güçlenmesi
Balcıoğlu, Silivri'deki sivil toplum kuruluşlarının daha etkin çalışmalar yapabilmesi için "Dernekler Yerleşkesi" projesini hayata geçireceklerini duyurdu. "Silivri'mizde faaliyet gösteren hemşeri ve yöre dernekleri ile Sivil Toplum Kuruluşlarına ev sahipliği yapacak olan bu yerleşke; derneklerin ve STK'ların ihtiyaç duyduğu ofisler, çok amaçlı salonlar, toplantı ve konferans salonları, sergi ve fuaye alanları ile donatılacak," diyerek projenin detaylarından bahsetti. Bu yerleşkenin, derneklerin ve STK'ların faaliyetlerini daha geniş bir alanda ve daha etkin bir şekilde sürdürebilmelerini sağlayacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.