banner460
banner128

Balcıoğlu mahallelerde bayram kutlamasında

Silivri Belediye Başkanı Balcıoğlu, Büyükçavuşlu  ve Çeltik Mahallelerinde  Vatandaşlarla Bayramlaştı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte  ilk olarak Büyükçavuşlu Mahallesi'nde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek vatandaşların ve esnafın Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Bu samimi ziyaretler kapsamında, Başkan Balcıoğlu ve beraberindeki heyet, mahalledeki kıraathaneleri ve esnafları ziyaret etti. Esnaf ve mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan, onların bayramını tebrik etti ve mahallenin ihtiyaçları hakkında sohbet etti.

Başkan Balcıoğlu, yaptığı açıklamada, "Büyükçavuşlu Mahallesi'nin cana yakın insanlarıyla bayramlaşmak, onların bayram sevincine ortak olmak bizim için büyük bir mutluluk. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleyerek, onların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımızı şekillendiriyoruz," dedi.

*

Balcıoğlu, Çeltik Mahallesi'nde

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Çeltik Mahallesi'nde de esnaf ve vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı. Mahalledeki kıraathaneleri ve işletmeleri ziyaret eden Başkan Balcıoğlu, mahalle sakinleriyle yakından ilgilendi.

Başkan Balcıoğlu'nun ziyareti sırasında vatandaşlarla yaptığı konuşmada, "Çifte bayram yaşıyoruz. Tüm mahallelerde gösterdiğiniz teveccüh için teşekkür ederim. Tüm mahallelerde birinci çıktık ve büyük bir farkla kazandık. Bu büyük sorumluluğun farkındayız ve sizleri mahçup etmeyeceğiz. Çeltik için çok çalışacağız ve sorunlarınızın farkındayız," ifadelerini kullandı.

Başkan Balcıoğlu, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurma ve onların sesini dinleme konusundaki kararlılığının altını çizdi. Başkan Balcıoğlu, mahalle sakinleriyle yaptığı sohbetlerde, belediye çalışmalarının vatandaşların ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda şekilleneceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.