banner460
banner128

Aykut CHP’nin Ortaköy mitingini yazdı

Çatalca eski Belediye Başkanı İ.Fırat Aykut. CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu’nun Ortaköy’de düzenlediği seçim çalışmasına katıldı ve izlenimlerini paylaştı.

İşte o yazı.

Silivri Ortaköy Mah. den, CHP Üyesi ve çok değerli arkadaşım İbrahim Çeşmecioğlu telefon ederek CHP Silivri Belediye Başkan Adayımız BORA BALCIOĞLU'nun katılacağı seçim kampanyası için 21 Mart 2024 saat 21:30'da düzenledikleri toplantıya beni de davet etti. Biz de Ovayenice Mah. den arkadaşım demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyeti'nin yılmaz savunucusu ERTÜRK KAYA ile birlikte toplantıya gittik.

Belde lokalinde Ortaköy eski Belediye Başkanımız ERDİNÇ TABAK ve Silivri eski Belediye Başkanımız ÖZCAN IŞIKLAR ile buluştuktan sonra toplanacağımız caddeye gidince de orada eski dostlarımız SÜHEYL KIRKICI, YAŞAR KARAMAN ve HAKAN SEFA ile özlem giderdik.

Belde Başk. NESLİHAN ÇEŞMECİOĞLU' nun öncülüğündeki örgüt, kadınlar başta olmak üzere gençler ve yaşlılarla birlikte çok coşkulu hazırlanmışlardı.

Celal Bayar Caddesi geçici olarak trafiğe kapatılmıs ve BORA BALCIOĞLU ile değerli eşi ve Bel. Mec. Üye Adayları, CHP Silivri İlçe Başkanı İBRAHİM KÖMÜR öncülüğünde ve davul zurna ile havai fişekler, meşaleler ve marşlar eşliğinde ses ve görüntü düzeneği ile desteklenmiş hareketli sahneye çıktılar.

Profesyonel Sunucu, tüm Bel. Mec. Üye Adaylarını tek tek sahneye davet ederek hepsini alkışlattı. Ortaköy'ü temsilen listede bulunan EBRU AKGÜN PEKEL'e ayrı bir ilgi vardı..

Havanın yağışlı ve sıcaklığın 4 C derece olmasına rağmen caddeyi hınca hınç dolduran Ortaköylüler, BALCIOĞLU'nun temiz Türkçesi ve zengin içerikli siyasi konuşmasına coşku dolu sloganlar ve alkışlar ile destek verdiler.

Silivri ADD Üyesi METİN AÇIKALIN ve arkadaşlarının, Atatürk İlke ve Devrimlerine büyük bir sadakat ile bağlı Ortaköylü seçmenler ile birlikte BORA BALCIOĞLU'na verdikleri moral destek de görülmeye değerdi...

Gerçekten çok güzel bir akşamdı.

Silivri seçmenlerinin bu seçimde CHP Adayı BALCIOĞLU'nu seçeceğine dair inancımı iliklerimde hissetmenin verdiği duygu yoğunluğu içinde "bitti bu iş" diyerek Çatalca'ya umutla, güvenle ve sevinçle döndüm..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İ. FIRAT AYKUT 1 ay önce

Sevgili KIZILYAR, paylaşımıma verdiğin değer için çok teşekkür ediyor ve sevgilerimi sunuyorum kardeşim.