banner460
banner128

Uykumuz yok..

Keyfimiz kaçık. ..

Sıcaklar fena..

Sivrisinekler felaket.

Pencereleri açmanın mümkünü yok.

Sivrisinek ilaçlaması bekliyoruz.. Ha bugün gelirler, ha yarın. Ama gelen giden yok.

Yönetim değişikliğinde eksiklikler, aksamalar ortaya çıkar doğaldır ama sağlıkta bunun yaşanması hiç kabul edilemez.   Neden  ilaçlama yapılmıyor.?

Yoksa seçim hayhuyu içinde İBB İlaçlama ihalesi mi yapmadı. Bu işi mi savsakladı. Kabak ta geldi Ekrem İmamoğlu’nun başına mı patladı.  Eğer var ise böyle bir ihmal kabul edilebilir mi?

İBB yetkililerinden bu konuyla ilgili acil bilgi talebinde bulunuyoruz.

Konu önemli. Hem de çok önemli.

Sivrisinekle bulaşan Batı Nil Virüsü denilen hastalık vakaları Avcılar’da görülmüş.  Bu demektir ki sivrisineğin olduğu her yerde bu virüs insanlara bulaşabilir.

Sadece İBB değil, ilçe belediye yetkililerinden de konuya duyarlılık beklemek vatandaşın hakkı. Festivaller, eğlenceler , şunlar –bunlar tamamda , bunların hepsinin amacına ulaşması için başta sağlık gerekiyor.

insanların verimli işler üretebilmesi için uykularını rahat uyumaları gerekiyor.  Uykusuz insan ne kadar verimli olabilir. Sivrisinekler insanların uyku düzenini de bozuyor.

Vatandaş ta penceresine sineklik yaptırsın demek olmaz. Sivrisineklerin ürediği noktalar ilaçlanmadıktan, bu noktalar yok edilmedikten sonra vatandaşın tedbiri yetersiz kalır.

Pazar günü iyi tatiller demek istiyorum ama, sivrisineklerle ne kadar tatil olabilir ki..

Halk sağlığı elzemdir, ihmale gelmez. İyi pazarlar diyelim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.