banner460
banner128

Çalışan memur ve memur emeklileri için 2020 ve 2021yıllarında maaşlarına yapılacak zam konusunda ortak karar alınamayınca uyduruk ve taraflı olduğu her kararında son derece aşikar olan hakem heyetine gidiliyor.Ne gariptir ki bu hakem heyeti nasıl ? Bir hakemlik misyonu icra ediyorsa bu kez de iktidarın yanında yer alıp ; emre amadeyiz misyon bitmiştir deyip hakemliğini ( ! ) her zamanki gibi memur ve memur emeklilerinin aleyhinde yerine getirdi.

Yazıklar olsun! Hakemliklerine baktığımızda verdikleri kararlar ne  Tür hakemlik yaptıklarını aşikar olarak ortaya koyuyor.Daha bahsi geçen yıllara gelmeden 2019 da bile hayat pahalılığıyla baş edemeyen memur ve memur emeklileri fazlasıyla zor durumda kalacaklar.Zaten içinde bulunduğumuz kriz ve canlı canlı yaşamakta olduğumuz ekonomi parametreleri bas bas bağırıyor.İgililer bu duruma gözlerini kapayıp kulaklarını tıkıyorlar.

Bu kulak tıkama; sık sık  “Ben bu ülkenin Cumhurbaşkanı” diyerek söze başlayan Ak Parti Genel Başkanı Sn.Erdoğanın da hoşuna gidiyor olmalı ki sesi sedası çıkmıyor.

 Muhafazakar ve din’i bir misyonla kamuoyunun karşısına çıkan sayın Erdoğan’a sormak gerek bu tür kararlar , eylemler de dini mi ? Ayet mi ? Ya da hadis mi ?

Bu kararların total toplamı ve tesiri Ak Partiyi siyasetten silecek boyutlara getiriyor.Bundanda mı  haberleri yok anlamış değilim. Parti kurmaya çalışan ve kendi içlerinden çıkan siyasilere ; ümmeti bölmeyin derken akla şu geliyor.Yoksa bu muhterem memur ve memur emeklilerini ümmetten saymıyor mu ? Ben öyle algılıyorum.

Yapılacak bir şey yok devran onların devranı diyenler var.Yapılacak çok şey var.En azından sandığa gidildiğinde bunları hafızada tutup unutmamak ve verilecek oy’larla bir an önce bu iktidarı siyasetin arşivine gömmek olmalı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.