banner460
banner128

Gri net bir renk değildir.Siyah ile beyaz arasında gelip giden bulanık bir renktir.Beyazı tanımayanlara kendini ben beyazım diye kendini yutturmaya ve karşı tarafı kandırmaya ikna etmeye çalışır.Bu arada siyahı tanımayanlara da aynı yöntem ve metodlarla siyah benim bakın beyaza hiç benzeyen bir tarafım var mı ? diye akla hayale gelmez yöntem ve metodlar kullanarak kendisinin gri olduğunu bilerek ve isteyerek saklayıp siyah diye yine yutturmaya çalışır.

Dönem itibariyle gri bir dönemden geçiyoruz gerek siyasiler gerekse siviller yani tüm ülke olarak bu dönemi yaşıyoruz dersem hak vereceğinizi umuyorum.İflas etmiş bir siyasi iktidar var.Kendisinin iflas etmesi ve yanlış politikaları gereği ve sonucu olarak da ülkeyi derin bir krizin içine sokmuş bu yetmiyormuş gibi krizin adını bile anmıyorlar.Ama inkar etmekte ısrarlı davranıp kriz miriz yok demeyi de ihmal etmiyorlar.Anlayacağınız krizi inkar ediyorlar.Bu arada içinde bulunduğumuz daha doğrusu kriz önlemleri almaya çalışıyorlar boş da durmuyorlar fakat attıkları adımlar ve icraatları inanın krizi daha da derinleştiriyor.

Günü kurtarma peşindedirler.Enflasyonu abra da kadabra sihirbazlığıyla gözümüzün içine baka baka rakamlarla oynayarak düşük gösteriyorlar.Bu davranışları ne de çok oy ve irtifa,güven kaybettirdiğini bilmem ki biliyorlar mı ?

Eski siyasi arkadaşları bile parti kuruyorlar.Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu gibi.Anlaşılan bu eski biatçıları ve biri Başbakanlık yaptı adamı kapının önüne koydular.Halkın yüzde 49.5 oyuyla seçim kazandığı halde. Dönemin Başkanı Sn.Erdoğanın danışmanlığı yani en önemli figürlerden biriydi bu muhterem Ahmet Davutoğlu.

Ali Babacan zaten ekonominin patronuydu. Bu vatandaş da parti kuruyor Bu muhteremler belliki Akp’nin bir daha da seçim kazanamayacağını ve tarihin siyaset arşivinde yerini almanın zamanının geldiğini hatta geçtiğini bile gördüler ve parti kuruyorlar.

Devlet Bahçeli’yi anlamak mümkün değil.Skandal demeçlerin,gündem değiştirmenin tam bir baş kahramanı.Sanırım artık Sn.Erdoğan da ona güvenmiyor ondan kurtulmanın çarelerini arıyor ama net olarak açıklamadan yan yollara ve virajlar alarak deniyor.

Tarihe not düşürmüş ve daima saygınlıkla , rahmetle anılan diğer Siyasi liderlerimiz asla bu tür metodlara baş vurmazlardı.Gereğinde en çok sevilmeyen ve ülkeye hiç bir yararı olmayan Sn.Mesut Yılmaz bile iktidardayken,Başbakanken istifa edebilmişti.Çok daha başka örnekler verilebilir.Ama her ne hikmetse bunlar etmiyorlar edecek gibi de değiller.Sadece uzatmaları oynamak bile her anlamda ve her konuda ülkemize milletimize maddi manevi zarar veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.