banner460
banner128

YÜCEL: ADALETLİ OLACAĞIZ EŞİT DAVRANACAĞIZ

 

Çatalca’da CHP’den belediyeyi alan AK Parti’nin önemli isimlerinden Ahmet Rasim Yücel , ‘ Başkanımız Mesut Üner ile Çatalcayı hak ettiği yere getirmek için çok çalışacağız. Adaletli olacağız, herkese eşit davranacağız." dedi.

 31”Mart yerel seçimlerinde CHP’den Ak Parti’ye geçen ilçelerden olan Çatalca’da Ak Partililerin sevinci sürüyor.  Ak Parti listesinden belediye meclisine ve İBB Meclis Üyeliğine seçilen Ahmet Rasim Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla , yaptıkları çalışmaları özetleri,  Çatalca halkına teşekkür etti ve ‘  Çok çalışacağız, adaletli olacağız, herkese eşit davranacağız” dedi.

 

İşte o açıklama:

TEŞEKKÜRLER ÇATALCA

Şubat ayında şiddetli rüzgar ve yoğun kar yağışı altında Kızılcaali-Örcünlü-Yazlık-Celep Mahallelerimizde kapı kapı gezerek başladığımız seçim çalışmalarımızı 30 Mart akşamı bitirdik.

Binlerce kapıyı çaldık insanımızın elini sıktık.

Çok çalıştık.

Terledik,üşüdük,sesimiz kesildi hasta olduk ama bir gün dahi durmadık.

Bu çalışmalarda bizlerle birlikte sokaklarda olan Teşkilatımızın tüm mensuplarına,evlerinde çocuklarını bırakıp bizimle terleyen, üşüyen kadınlarımıza,gençlerimize,ilçe başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize,meclis üyesi adaylarımıza ve tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum.

Haklarını ödeyemeyiz.Allah hepsinden razı olsun.

 

Seçimler sonucunda meclise giren tüm adaylarımızı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

Mahalle Muhtarı seçilen tüm Muhtarlarımızı tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.

Bu görevlerde daha önce hizmet eden tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyor bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Oy veren vermeyen tüm halkımıza çok çok teşekkür ediyoruz.

Şimdi artık çalışma zamanı.

Belediye Başkanımız Mesut Üner ile birlikte güzel ilçemiz Çatalcayı hak ettiği yere getirmek için Meclis Üyelerimizle gece gündüz çalışacağız.

Çok çalışacağız.

Adaletli olacağız.

Herkese eşit davranacağız.

Allah bizi utandırmasın, yardımcımız olsun.

Saygılarımla.

Ahmet Rasim Yücel

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.