banner460
banner128

Yıldırım da metro-metrobüs vaad etti

 

 

Bir çok kez vaad edilen Büyükçekmece’ye metro-metrobüs vaadini AK Parti İBB Adayı Binali Yıldırım da yaptı. Yıldırım, ““İnşallah Mevlüt Başkan, bunu da yapacak. TÜYAP'tan bu yana uzatacak ve buraya metrobüsü getirecek. Yetmez! Büyükçekmece'ye metro da gelecek. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.  Yıldırım ayrıca Büyükçekmece Sahili’nin mavi bayraklı sahil olacağını da bildirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal Büyükçekmece’de birlikte seçim çalışmasına katıldı. Vatandaşlara hitap eden Binali Yıldırım, “Büyükçekmece'de yeşille maviyi buluşturacağız. Sahil pırıl pırıl olacak, Büyükçekmece'yi mavi bayraklı bir sahile kavuşturacağız” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını sürdürüyor. Binali Yıldırım bugün de Mevlüt Uysal ile Büyükçekmece’de bir dizi seçim programına katıldı.

İlk program sabah saatlerinde AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı önünde düzenlendi. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Yıldırım ve Uysal’a AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik ile MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın’da eşlik etti.

-BÜYÜKÇEKMECE GÜZEL ÜRETEN BİR İLÇEMİZ-
Burada partililere seslenen Binali Yıldırım, Büyükçekmece'nin İstanbul'un en kadim ilçelerinden biri olduğunun altını çizerek, “Büyükçekmece'nin tarihi milattan önce 8. yüzyıla kadar gidiyor. Büyükçekmece'de Mimar Sinan'ın en önemli süsü var. Büyükçekmece Köprüsü, Mimar Sinan'ın inşa ettiği en uzun köprü. Büyükçekmece'nin potansiyeli büyük bir gölü ve bir dönem beyaz kumrularıyla meşhur bir sahili var. Güzel, üreten bir ilçemiz” diye konuştu.

Büyükçekmece’nin meşhur Albatros Parkı sorunu olduğunu hatırlatan Yıldırım şöyle devam etti: “Orayı yedirmeyiz. Hiç heveslenmesinler. Burası Millet Parkı olacak. Hayırlı uğurlu olsun. Öyle yüksek rantla yüksek emsalle binalar falan yok. Gençlerimize kültür merkezi açacağız. Anne ve babaların çocuklarını emin ellere bırakacakları kreşler yapacağız. İşimiz çok. Durmak yok yola devam. 26 gün var. Gece gündüz demeden gönüllere gireceğiz."

-METRO VE METROBÜS HAYIRLI OLSUN-
Binali Yıldırım, Büyükçekmece'ye Metrobüs ve Metro sözü vererek konuşmasını şöyle tamamladı: “İnşallah Mevlüt Başkan, bunu da yapacak. TÜYAP'tan bu yana uzatacak ve buraya metrobüsü getirecek. Yetmez! Büyükçekmece'ye metro da gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Büyükçekmece, güzel yeşil bir ilçemiz ama iki tane de yeşil koridor yapacağız. Kuzeydeki ormanlardan güneydeki maviliğe. Yeşil ile maviyi buluşturacağız. Sahil, pırıl pırıl olacak. Mavi bayraklı bir sahile Büyükçekmece'yi kavuşturacağız. Yapacağımız bu yeşil vadi ile beraber bir milyon 400 bin metrekare yeşil alanı ilave olarak Büyükçekmece'ye kazandırmış olacağız."

-İSTANBUL’DA MAZBATA BİNALİ BAŞKANIMIZIN-
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal da yaptığı konuşmada İBB Başkanlığının 31 Mart’a kadar devam ettiğini belirterek, “İnşallah İstanbul’da mazbatayı Binali Başkanımız alacak ve biz de hep beraber devir teslim yapacağız” dedi.

“Bir talebim var” diyerek konuşmasına devam eden Uysal, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı Binali Yıldırım’a devir teslim yapıp inşallah Büyükçekmece’yi de biz devir teslim alacağız. Büyükçekmece’nin, bölgenin kaderini değiştirmeyi hep beraber, omuz omuza çalışmayla yapacağız. 31 Mart akşamı Büyükşehir’de Binali Yıldırım Büyükçekmece’de ise Mevlüt Uysal diyeceğiz’ ifadelerini kullandı.

 Binali Yıldırım ve Mevlüt Uysal daha sonra esnaf ziyareti ve MHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığını ziyaret etmek için AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’ndan birlikte ayrıldı.

 



 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.