banner460
banner128

Yarkadaş: Beylikdüzü için Çalık'ta anlaştılar

Gazeteci Barış Yarkadaş;  Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesinde Beylikdüzü Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Murat Çalık’ın Beylikdüzü Belediye Başkanı adayı olması konusunda fikir birliğine varıldığını belirtti.

Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında yapılan bir buçuk saatlik görüşmenin ayrıntılarını anlattı.

24 Aralık’ta yapılacak PM’nin ardından İmamoğlu aday olarak açıklanacağını ileri süren Gazeteci Barış Yarkadaş görüşmede Beylikdüzü Belediye Başkan adayının da konuşulduğunu belirtti. Yarkadaş, İmamoğlu’nun adaylığının açıklanmasının ardından Beylikdüzü Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Murat Çalık’ın Beylikdüzü Belediye Başkanı adayı olması konusunda fikir birliğine varıldığını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.