banner460
banner128

TURAN HANÇERLİ ATEŞİN DÜŞTÜĞÜ YERDE

CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli, önceki gün Çiğdem Caddesi Talimhane Sokak'taki dükkanı yanan esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Çiğdem Caddesi, Talimhane Sokak üzerindeki dükkanında güvenlik işi yapan Mehmet Aydoğan isimli esnafın dükkanı elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın sonucu büyük zarar gördü. Ekibiyle birlikte esnaf Mehmet Aydoğan'ı ziyaret eden Hançerli, yanan dükkanda incelemede bulundu.

Avcılarlı Mehmet Aydoğan'a ait Mytech isimli işyeri saat 15.00 sıralarında elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın nedeniyle büyük zarar gördü. Neredeyse tamamen kullanılmaz hale gelen işyerindeki yangına komşu esnaf ve itfaiye ekipleri anında müdahale etti. Olaya anında müdahale eden itfaiye ekipleri ise sokakların dar olması nedeniyle işyerine ulaşmakta güçlük çekti.

TURAN HANÇERLİ: ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Yangın haberini aldıktan sonra olay yerine giden CHP Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, esnafla bir süre sohbet ederek işyerinde incelemede bulundu. Çevre sakinlerinden yangınla ilgili bilgi alan Hançerli, her zaman esnafın yanında olduklarını söyledi. Ziyareti nedeniyle Turan Hançerli'ye teşekkür edern yangın mağduru esnaf Mehmet Aydoğan, "Ziyaretten dolayı çok memnun olduk. Çok güzel bir yaklaşım." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.