banner460
banner128

Toprak: Halkın huzuru, güvenliği için gece-gündüz çalışacağız

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 192. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ve Zabıta Müdürlüğü personeli ile Avcılar Belediyesi Firuzköy Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

 

Zabıta Haftası etkinlikleri sebebiyle düzenlenen yemekte, Avcılar Belediye Zabıta personeline özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Başkan Toprak ‘’ Değerli Avcılar halkına hizmet için Avcılar’da bir aksaklık görüldüğünde sıkıntının çözümü için hepimiz var gücümüzle çalışmak zorundayız. Halkımızın sorunlarını ilgili müdürlüğe eksiksiz ve hızlı bir şekilde ileteceksiniz. Halkın sağlığını, huzurunu ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışacağız. Bu doğrulta emek veren tüm zabıta kardeşlerime teşekkür ediyorum ve Zabıta Haftanızı kutluyorum.’’ İfadelerini kullandı. Toplantı sonunda Başkan Toprak zabıta personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.