banner460
banner128

SİLİVRİ’DE KARPUZ FESTİVALİ GERÇERLEŞTİRİLECEK

 

Silivri Belediyesi tarafından bu yıl yedincisi düzenlenecek olan Kadıköy Karpuz Festivali yarın gerçekleştirilecek.  Festival kapsamında saat 19.00’da Kadıköy Köy Meydanı’nda karpuz yarışması gerçekleştirilecek. Festivalde saat 21.00’da Derya Uluğ sahne alacak.

Festival öncesi inceleme

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Karpuz Festivali öncesinde Kadıköy Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Kadıköy Mahallesi’ni ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 18 Ağustos’ta gerçekleşecek Karpuz Festivali öncesinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Kadıköy Muhtarı Mehmet Yeniçiftlik ile birlikte mahallede devam çalışmaları inceleyen Başkan Işıklar, festivalin devam eden hazırlıkları hakkında gençler ve mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Kadıköy Şehit Olcay Özcan İlkokulu’nu ziyaret ederek Okul Müdürü ve Aile Birliği Yönetimi ile okul eksiklerini inceleyen Başkan Işıklar, okullar açılmadan eksiklerin tamamlanması, ayrıca yeni yapılacak çocuk parkı çalışmalarının da hızlandırılması konusunda talimat verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.