banner460
banner128

Sanayicilere  imar affı bilgilendirmesi

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, imar barışı ile ilgili bilgilendirme toplantılarının bir diğerini bölge sanayicileri ile gerçekleştirdi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar imar affı ile ilgili bilgilendirme toplantılarının bir diğerini bölge sanayicileriyle gerçekleştirdi. Silivri Sanayici ve İş adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile TURAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Turhan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, Işıklar ve teknik ekibi sanayicileri imar affı hakkında bilgilendirdi.

IŞIKLAR: “BARIŞ OLMALI, AMA HAKSIZLIĞI GÖZ ARDI ETMEMELİYİZ!”

Işıklar, yapılan toplantıda: “İlçemizdeki bu huzuru, topraklarımızı korumak bizlerin görevi. Bu memleketin topraktan besleneceğini ve bu nedenle altın değerindeki topraklarımızın korunması gerektiğini her fırsatta dile getiriyorum. İmar barışının böyle bir sorumluluğu olduğunu unutmamalıyız. Yıllardır tapu bekleyen hemşerilerimiz, sanayicimiz bu aftan faydalansın ama en büyük tedirginliğimiz, bu konunun suiistimal edilmesi. Bu nedenle Allah vergisi bu topraklarımızın, bu affın boşluğundan faydalanarak beton yığınına dönüşmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.