banner460
banner128

ÖZKAN ARGUVAN'DA KONUŞTU: KARA GÜN ÇABUK GEÇER

 

Malatya'nın Arguvan İlçesinde yapılan mitingde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan "Bölünmeden parçalanmadan birlikte hareket ederek bu karanlık günlerin sonunu getireceğiz. Kara günler sayılıdır çabuk geçer. Mart’ın sonu bahar bahara hazırlanıyoruz. " diye konuştu.

CHP Malatya İl Başkanlığı Arguvan’da coşkulu bir miting gerçekleştirerek, Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’a destek istedi.  Arguvan Nazım Hikmet Meydanı’nda gerçekleşen mitinge; CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan,   Malatya Büyükşehir  Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe,  Malatya İl başkanı Enver Kiraz katıldı.  Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş tarafından karşılanan Genel Başkan Yardımcıları ve Özkan ve Ağbaba, mitingede Kızıldaş’a destek istediler ve Mart’ın sonu bahar dediler.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, yaptığı konuşmada;  "Barış, huzur, kardeşlik, bolluk ve refah istiyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz." dedi.

Özkan, ilçede yaşanan depremden etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini ileterek, halkın yanında olduklarını belirtti.
Özkan, mücadelelerinden dönmeyeceklerini anlatarak, "Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy veren kardeşlerim, oy vermiş olabilirsiniz ama bugün gönül ve rahmet bahçesinde hep beraberiz. El ele, gönül gönüle ve omuz omuzayız. Bizim mücadelemiz büyük insanlık mücadelesi. Biz, insanlık kazansın diye mücadele ediyoruz. Bizim kavganımızda kine nefrete ayrılığa düşmanılğa yer yoktur. Biz ne istiyoruz. Barışistiyoruz. Kardeşlik istiyoruz. Sevgi huzur, bolluk refah istiyoruz. Bunun için müdcadele istiyoruz. Biz herkes için istiyoruz. Şimdi bazıları diyorlar ki aman sakın bir araya gelemyin. Sakın ona buna oy vermeyin. Onlar terörist falan.. Bölünmeden parçalanmadan birlikte hareket ederek bu karanlık günlerin sonunu getireceğiz. Kara günler sayılıdır çabuk geçer. Mart’ın sonu bahar bahara hazırlanıyoruz. " diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’da deprem geçiren tüm Arguvanlılara geçmiş olsun dileklerini iletti. Ağbaba, ‘Hekimhan’da, Arguvan’da evi hasar gören tüm vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

 

 

 

 

                                                                                                                                                     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.