banner460
banner128

Ordu için İdris Naim Şahin de gündemde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP'nin Ordu adayının İdris Naim Şahin olacağı iddiasına yönelik yaptığı açıklamada, "Ortada bir görüşme süreci var. Bu görüşme sürecinin sağlığı bakımından açıklamaları bu görüşmeleri yapan arkadaşlarımızın yapması daha doğru olacaktır" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da, bir kaç gün önce,   Ordu'da eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in aday gösterileceği iddialarına ilişkin soru üzerine; " İdris Naim Şahin Ordu siyasetine damgasını vurmuş, birçok konuda değerli hizmetleri olan, gerek bakanlığı esnasında gerekse sonrasında hiçbir zaman halktan kopmamış, bu anlamda da Ordu'ya birçok konuda hizmet vermiş değerli bir siyaset adamı. Tabii ki bu süreçte o da değerlendiriliyor. Bu süreç içerisinde birçok aday adayı gibi onunla ilgili de bir talep var." Demişti.  

İdris Naim Şahin kimdir?

İdris Naim Şahin'in 3 yıl sonra aktif siyasete döneceği konuşuluyor. 2001'de AKP'nin 71 kurucu ismi arasında yer alan Şahin, AKP Genel Sekreterliği ve İçişleri Bakanlığı görevlerinde bulundu. 17-25 Aralık yolsuzluk iddialarından sonra AKP'den istifa eden Şahin, Millet ve Adalet Partisi'ni kurdu. Ancak 2015'te partiyi kapattı. 2015 seçimlerinde MHP'nin milletvekili adaylığı teklifini kabul etmeyen Şahin'in belediye başkan adaylığı için ismi gündemde.

Takla atta sevindiğini göreyim

İdris Naim Şahin, Erzurum’ a yaptığı bir ziyarette kendisini karşılayan ve  ‘Geldiğinize sevindim’ diyen vatandaşa ‘Nerden bileyim sevindiğini bir takla at ta sevindiğini göreyim. Oyna bakayım’ demiş ve büyük tepki çekmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.