banner460
banner128

İzsiz: Hayır diyenler için'Hain' diyen Ak Partili değildir

 

 

İBB ve Beylikdüzü AK Parti Meclis Üyesi Seyithan İzsiz,  “Hiçbir Ak Partili  ‘Hayır’ diyen için ’Hain’ demez, diyen varsa da o AK Partili değildir” dedi

 

Beylikdüzü Belediyesi ve İBB AK Parti Meclis Üyesi Avcılar’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.  Türkiye’nin 16 Nisan’dan itibaren baharı yaşayacağını ve güneşli günlere kavuşacağını belirten İzsiz,  ‘Avrupa’da bir yabancı düşmanlığı giderek artıyor. Oradaki vatandaşlarımız kendi yurtlarına yatırım yapmak istiyorlar. Bunun yanında Arap ülkelerinden de ülkemize yatırım ve konut talebi var. Bugünlerde ekonomi de bir kırılganlık olsa da çok yakında bu aşılacaktır.” Dedi.

Kendisi Vanlı olan İşadamı Ak Partili Seyithan İzsiz, yeni projeleri Delta Dubai Towers’ın yakın zamanda başlayacağını belirtti.   ‘Neden Dubai Towers? Erciş ya da Tatvan Towers’ değil şeklindeki bir soruya ise İzsiz, ‘ Bizim proje Araplara hitap ediyor. Bu anlamda kullanılmıştır. Pekala Erciştower ya ta Tatvantowers’da olabilirdi’ yanıtını verdi.

İstikbal, istikal ve istikrar’ın çok önemli olduğuna işaret eden İzsiz, ‘Zorda kalanın gidecek bir Türkiye’si var. Ama bizim gidecek bir yerimiz yok. Ülkemizin birlik, beraberlik, kardeşliği her şeyin üzerinde gelecektir.’ Diye konuştu.

Kendisinin Evet için çalıştığını belirten Ak Partili Seyithan İzsiz, ‘Hayır diyenler için hain diyorlar. Siz buna ne diyorsunuz?’ şeklindeki soruya ise, ‘“Hiçbir Ak Partili  ‘Hayır’ diyen için ’Hain’ demez, diyen varsa da o AK Partili değildir”  yanıtını verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.