banner460
banner128

İZSİZ ESENYURT İÇİN ADAY ADAYI OLDU

 Delta Grup Yönetim Kurulu Başkanı  ve Beylikdüzü Belediyesi Ak Parti  Meclis Üyesi Seyithan İzsiz Esenyurt Belediye Başkanlığı için Ak Parti'den aday adayı oldu.

Ak Parti’de Belediye Başkan Adayları başvurularını yapmaya başladı. Delta Grup Yönetim Kurulu Başkanı  ve Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Seyithan İzsiz Esenyurt için başvuru yaparken, İş adamı   Hasan Zehir ise Büyükçekmece için aday adayı olacağını açıkladı.

Seyithan İzsiz konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “ Esenyurt,Kanaat önderleri,Muhtarları,STK temsilcileri ve toplumun farklı kesimleri ile yaptığım istişareler neticesinde olağanüstü bir teveccüh gördüm. Esenyurt Belediye Başkan A.Adaylığı müracaatımı Ak parti ilçe Başkanlığımıza yaptım. Rabbimden hakkımızda hayırlı olanını diliyorum....” dedi.

İş adamı Hasan Zehir ise Damga Gazetesi’ne yaptığı açıklamada,  Büyükçekmece için Ak Partiden aday adayı olacağını duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.