banner460
banner128

İSTANBUL VALİSİ YERLİKAYA TGC'DE

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto, Başkanvekili Vahap Munyar, Genel Sekreter Sibel Güneş, Genel Sayman Ahmet Özdemir, Genel Sekreter Yardımcısı Niyazi Dalyancı hazır bulundu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ziyarette, ilin sorunlarının çözümü için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Güvenlikle ilgili çalışmaların İstanbullulara ve medyaya her ay Valilik internet sitesinden duyurulacağını söyledi. Vali Yerlikaya, İstanbullular arasında barış ve kardeşlik dilinin güçlendirilmesi gerektiğini, bu konuda da medyanın katkısına ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.

 

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto ise halkın bilgi edinme ve gerçekleri öğrenme amacı için görev yapan gazetecilerin sorunların ortaya çıkması ve çözümünde önemli rol oynadığını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.