banner460
banner128

IŞIK: İBB TÜM OKUL TADİLATLARINI TAMAMLADI

 

AK Parti Beylikdüzü ilçe Başkanı Mustafa Necati Işık, İBB’nin yaptığı okul tadilatlarının hepsinin tamamlandığını bir okulda yağış nedeniyle çatıda sorun çıktığını ve okul yönetiminin çatıdaki kiremitleri okul bahçesine indirdiğini bir öğrencinin de bu kiremitler üzerinde oynarken düştüğünü, konunun İBB tadilatları ile ilgisi olmadığını bildirdi.

İlçe Başkanı Işık, yazılı olarak yaptığı açıklamasında özetle  şu görüşlere yerdi.  “ İBB, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılına yönelik okul tadilat işlemlerini ilçemizdeki tüm okullarda en nitelikli ve sağlıklı şekilde 10 Eylül'de tamamlamıştır.

Ancak, 15 Eylül'de yağan yoğun yağmurdan dolayı Bizimkent İlköğretim okulunun çatısında hasar meydana gelmiştir. Bizimkent İlkokulu idarecileri de aldıkları kararla Okul Aile Birliği hesaplarından karşılayarak aldıkları çatı malzemelerini okul bahçesine istiflemiştir.

Bir okulda meydana gelen küçük dahi olsa kabul edilemez bir ihmalkarlıktan dolayı yaşanan kazayı, yavrumuzu bir kenara bırakarak siyasi malzeme aracı olarak kullanmak isteyen, olayın, AK Parti İlçe Başkanlığı ve İBB ile en ufak bir ilgisi bulunmamasına rağmen hedef şaşırtan, algı ve makyaj zihniyetini biz öteden beri tanıyoruz.

Talihsiz kaza için yavrumuza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Beylikdüzü’ndeki tüm okulların bakımını gerçekleştiren başta İBB Başkanımız Mevlüt Uysal olmak üzere emeği geçen herkese tekrar şükranlarımızı sunarız.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.