banner460
banner128

İNCE'DEN İMAMOĞLU'NA DESTEK ZİYARETİ

 

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, İBB Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.  Ziyarette Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da yer aldı.

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, destek amacıyla CHP İBB Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İmamoğlu ve İnce gençlerle söyleşi de gerçekleştirdiler. Ziyarete Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da katıldı.

İmamoğlu ile İnce ziyaretle ilgili sosyal medya hesaplarından şu bilgileri paylaştılar.

 

@ekrem_imamoglu

Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce 31 Mart Yerel Seçimleri için destek ziyaretinde bulundu. Sn İnce ile gençlerin yoğun ilgi gösterdiği bir de söyleşi gerçekleştirdik.

@vekilince 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın @ekrem_imamoglu’na yaptığımız destek ziyaretinde gençlerimiz ile bir araya geldik. İstanbul’un ihtiyacı olan değişimi gençlerle birlikte gerçekleştireceğiz. Birlikte başaracağız!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.