banner460
banner128

İnce:CHP’nin sorunu özgüven

 

CNNTÜRK’te Tarafsız Bölge’ye konuk olan Muharrem İnce,  “Özgüven; Türkiye’de CHP’nin en büyük problemlerinden birisidir. Bakın RTE, marjinal bir siyasi görüşün temsilcisiydi. Yüzde 10’lardaydı… Geldi, ikna etti bu milleti, yüzde 50 yaptı. Biz 26’yız biz niye 66 yapmayalım? Niye kendimize güvenmiyoruz.”dedi.

CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programının konuğu, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ydi. Programda CHP içindeki kurultay tartışmaları konuşuldu. Ahmet Hakan’ın sorularını yanıtlayan İnce, CHP’nin en büyük sorununun ‘özgüven’ olduğunu söyledi.İnce’nin açıklamaları şu şekilde:‘Şu özgüven meselesini bir çözmemiz lazım. Özgüven; Türkiye’de CHP’nin en büyük problemlerinden birisidir. Biz zaten yüzde 25’iz. Bakın RTE, marjinal bir siyasi görüşün temsilcisiydi. Yüzde 10’lardaydı… Geldi, ikna etti bu milleti, yüzde 50 yaptı. Biz 26’yız biz niye 66 yapmayalım? Niye kendimize güvenmiyoruz. Ben ikna edebileceğimizi inanıyorum”ÖZGÜVEN SORUNUNU SEBEBİ NEY?Ahmet Hakan’ın özgüven eksikliğinin neyden kaynaklandığına ilişkin sorusuna ise İnce, ‘Ben bu partinin bir üyesiyim. Ben TV kanalında Genel Başkanı yerden yere vuran bir açıklama yapmam. Bu Sayın Kılıçdaroğlu ile ilgili değil, hepimizle ilgili. ‘Biz zaten yüzde 26’yız. Yapsak yapsak yüzde 30 yaparız’ bizim bu algıyı değiştirmemiz lazım’ dedi. Kaynak: Muharrem İnce: CHP'nin en büyük sorunu...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.