banner460
banner128

Halis Kahriman: Arkadaşımızın kazanması için çalışacağız

 

Ak Parti 'den Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Adayı olan ancak aday gösterilmeyen Halis Kahriman, 'Siyaset uzun soluklu bir iş. Aday olmadık. Arkadaşımızın seçilmesi için elimizden gelen çalışmayı göstereceğiz' dedi.

Bizim Beylikdüzü Vakfı Başkanı Halis Kahriman , Nil Garden’da basın mensuplarıyla bir araya gledi. Beylikdüzü Belediye Başkan Adaylığı için Ak Parti’den aday adayı olduğunu ancak, bir başka arkadaşlarının aday gösterildiğini belirten Kahriman, ‘AK Parti’nin belediye başkanlığını kazanması için ellerinden gelen çalışmayı göstereceklerini ifade etti.  Kahriman özetle şöyle konuştu.  '' 17 yıldır siyasetin içindeyim Belediye Başkan aday adaylarına bakınca aralarında 70 yaşında aday adayı olduğunu gördük.Demekki siyaset uzun soluklu bir iş. Biz bundan sonra da bir taraftan vakıf çalışmalarını diğer taraftan ise siyaset çalışmalarını birlikte yürüteceğiz''

Kahvaltıya; Durum Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erhan Kızılyar, İGD Başkanı Mehmet Mert,  YBDD Başkanı Nezir Karayün yanında  çoksayıda bölge gazetecisi katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.