banner460
banner128

AKP'nin Büyükçekmece seçiminin iptali istemiyle Yüksek Seçim Kurulu'na verdiği dosyanın eklerinin ,  hazırlık aşamasında olan ve gizli kalması gereken bilgi ve belgelerin, AKP İstanbul İl Başkanlığı'na verildiğini ortaya koyduğu bildiriliyor.

Sözcü Gazetesi’nden Asuman Aranca'nın haberine göre Büyükçekmece seçiminin iptalinin talep edildiği, İl Başkanı Bayram Şenocak imzalı başvurunun ekleri arsında, Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'nın 2019/2708 sayılı soruşturma dosyası ile Büyükçekmece Kaymakamlığı'nın idari soruşturma dosyası, seçmen listesinde olup cezaevinde bulunan tutuklu ve hükümlülerin listesi de var. İfade veren şüpheliler ile tanıkların ifadesi de AKP'nin başvuru dosyasına konuldu.

AKP'nin Büyükçekmece seçiminin iptali için YSK'ya sunduğu dilekçeye savcılığın “gizli” belgelerini eklediği ortaya çıktı. Normalde “gizli” belgeler sanık avukatları dahil hiç kimseye verilemez.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.