banner460
banner128

Genç: Modern belediyeciliği Avcılar’a tanıtacağız

 

AK Parti  Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı  Mehmet Genç, “Avcılar’da bir sıkıntı olduğu kesin! Buna el atacağız ve modern belediyecilik anlayışını Avcılar halkına tanıtacağız.”dedi.

Ak Parti Avcılar Belediye Meclis üyesi  ve Belediye Başkan Aday  Adaylarından Mehmet Genç, basın mensuplarıyla bir araya gelerek; adaylığı ve belediye ilgili açıklamalarda bulundu

Ben Avcılarlıyım

1990 yılından bu yana Avcılar’da ikamet eden biri olduğunu  belirten Ak Parti Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı  Mehmet Genç, “Avcılar sevdalısı olarak elimizi taşın altına koyarak çıktık bu yola. Her şeyden önce Avcılarda yaşayan, Avcılar’ da çocuklarını büyüten biri olarak buradayım. 20 yıldır siyaset yapıyorum, ben ve diğer 25 aday adayı arkadaşım Avcıların artık Ak Belediyecilikle tanışmasını istiyoruz ” dedi.

Kentsel dönüşüm doğru uygulanmıyor

Avcılar da çok fazla eksik ve sıkıntılar olduğunu belirten Mehmet Genç,  buna el atacaklarını  ve modern belediyecilik anlayışını Avcılar halkına tanıtacaklarını söyledi.    Genç şöyle konuştu: Avcıların sorunları belli en büyük sorunu park ve imar sorunudur kentsel dönüşüm doğru uygulanmıyor sorunlar temelden çözülmüyor ve bu bağlamda çözüldüğü sanılan sorunlar ileriki günlerde tekrar ortaya çıkıyor. Siyaset yapan bir insan çıtayı hep en üstte tutmalıdır dolayısıyla tevazu, samimiyet ve gayret olgularını bir arada taşıyan adayın kazanacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.