banner460
banner128

Esenyurt  Ak Parti'daki istifalar doğrulanıyor

Esenyurt Ak Parti dün üç önemli istifa haberiyle sarsıldı. Meclis Üyeleri; Akan Deli, Şerafettin Öztürk ve Ali Susuz partiden istifa ettiği kamuoyuna yansıdı.  Gece geç saatlerdi ulaşabildiğimiz Akan Deli istifasını gazetemize doğruladı.  Yine istifa edenelrden Şerafettin Öztürk’te istifasını gazetemize doğruladı,

Öte yandan dün yine Esenyurt Ak Parti cenahında önemli bir gelişme yaşanmış ve  Ak Parti’den belediye meclis üyeliği aday adaylığına başvuran Esenyurt Trabzonlular Dernek Başkanı Abdullah Baycan’da ilçe başkanlığına başvurarak adaylık başvurusunu geri çekmiş,  Baycan, dilekçesini ve alındı belgesini sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Veysel Karatay’da başvurusunu geri çekmişti

Yine bölgenin ve Esenyurt’un önemil simalarından Veysel Karatay da kısa süre önce Ak Parti Esenyurt’tan yaptığı Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunu geri çekmişti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.