banner460
banner128

Dr. Özel: Bu dünyadaki her canlı dünyanın sahibidir

Büyükçekmece Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, insanın kendisini dünyanın tek sahibi olarak gördüğünü belirterek, “. Bu dünyada yaşayan her canlı da bu dünyanın sahibidir” dedi.

Büyükçekmece İnsan Hakları Komisyonu Kaymakam Dr. Mehmet Özel başkanlığında toplandı.

Kaymakam Dr. Mehmet Özel, insanın kendisini dünyanın tek sahibi olarak gördüğünü belirterek, “Bir dereye moloz dökerek o dereyi mahvediyorsanız bu da insan hakkıdır. Bu dünyada yaşayan her canlı da bu dünyanın sahibidir” dedi. Toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Özel çok önemli açıklamalarda bulundu. "İnsan Hakları Komisyonumuz ihtiyaç olduğu sürece senede en az bir defa toplanmak durumunda" diyen Özel, "CİMER başta olmak üzere dileyen yurttaşlarımız bize elektronik ortamda, telefonla, şikayet kutumuzla ve bizzat gelerek şikayette bulunabilir. Büyükçekmece ilçesi bir markadır. Bizlere düşen bu markayı büyütmek. Buradan güzel hikayeler çıkartmak. Kendi ayağımıza kurşun sıkar gibi ilçemizi sorunlu ve problemli bir kent gibi göstermemek gerek" açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.