banner460
banner128

CHP'li Milletvekili Emre Arnavutköy'de şaşırıp kaldı!

 

 

CHP Milletvekili Zeynel Emre,  yoğun bir şekilde tapu sorunuyla muhatap olduğu Arnavutköy’de,  ‘Her seçimde yüzde 60’larda iktidara oy vermişler.  Ama bir o kadar da kimsesiz kalmışlar. Ve yine de oy vermeye devam etmişler.  Çok ilginç, enteresan bir durum!  Arnavutköy ders çıkarsın artık” dedi.

 

CHP Milletvekili Zeynel Emre, dün Arnavutköy’de hayır çalışması yaptı.  CHP İlçe Teşkilatını ziyaret eden Emre, buradan partililerle birlikte  ilçe merkezinde bulunan hayır çadırına gitti.  Çadırdaki CHP’lilerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Emre, CHP çadırıyla bitişik olarak kampanya yürüten HDP’nin ‘Hayır’ çadırı ile AK Parti’nin ‘Evet’ çadırını ziyaret ederek selamlaştı.   Ziyaretlerde ve yol boyunca vatandaşların şikayetlerini de dinleyen Emre daha sonra Haraçcı Cemevi’ne geçti.  Emre burada da cem evi yöneticileri ve vatandaşları dinledi.  Vatandaşlar büyük çoğunluğu özellikle tapu sorununu dile getirerek , bu konuyla ilgilenilmesini istedi. Emre daha sonra yine bir esnafı işyerinde ziyaret ederek çalışmalarını tamamladı.  Emre, esnaf ziyaretinde de yine tapu sorununun yarattığı mağduriyetlere muhatap oldu.

Hem destekle hem kimsesiz kal!

Emre ziyaretlerden sonra  gazetemize yaptığı değerlendirmede,  sorunları çözülmemesini rağmen yine de arka arkaya iktidar partisine oy vermeye devam ettiklerine dikkat çekerek,  ‘Çok ilginç , enteresan bir durum.  Arnavutköy ders çıkarsın.” Dedi.  CHP Milletvekili Emre şöyle konuştu.“Burayla ilgili hissettiğim şu.  İlk girişten itibaren şu ana kadar yaptığım sohbetlerden anladığım şu. Şimdi çok enteresan!  Bütün seçimlerde iktidar partisine oy vermişler.  Her seçimde desteklemiş. Genel seçimde yerel seçim de istediklerini yapmış ama bir o kadar da kimsesiz kalmışlar. Hiçbir sorunu çözülmemiş.    Adeta kendillerini seçtikleri için cezalandırılmış.  Böyle tuhaf bir durum var.  Hem sorunların çözülmüyor, hem ardı ardına destek veriyorsun.  Çok ilginç bir durum.  Şimdi düşünüyorum burası şayet bizim belediyemiz olsaydı, şu yaşanan sorunların belki de onda biri yaşanmazdı.   Enteresan yüzde 60’lar dolayında iktidara destek veriyorsun.  Ve geldiği durum.  Arnavutköy’ün bundan ders çıkarması lazım artık.  Aynı  tercihlerde bir daha bulunmaması lazım. Hele bütün bunların üstüne, bir de memleketi sıkıntıya  sokacak bir yasaya evet dememesi lazım. Onun için ben burada hayır’ın yüksek çıkacağını düşünüyorum. “ dedi.

Tapu sorunu TBMM’ye taşınacak

Tapu sorunun çok dile getirildiğinin hatırlatılması üzerine Emre, “Bunu biraz araştıracağız. Çok ciddi şeyler iletildi. Detaylı bir çalışma yapıp, bunu TBMM’de dile getirmeyi düşünüyorum. Yazılı belgeler toplayalım, ayrıyeten üstünde bir çalışma yapalım. Burası ve benzer sorunları olan yerlerdeki  konuları araştırıp bilgilerle birlikte mecliste bunu dile getirelim. Şimdi burada dinledik. Ayrıyeten bilgi alacağız ve araştıracağız  Etraflıca araştıracağız. Kimi dinlesek aynı sorunu dile getirdi.” yanıtını verdi.

“Evet’ çadırında ne hissetti?

Milletvekili Emre, meydanda  ‘Hayır’ çadırı yanında; HDP’lilerin ‘Hayır’ çadırı ile   Ak partililerin ‘Evet’ çadırına girdiğinin hatırlatılarak bu durumda ne hissettiğinin sorulması üzerine, “ CHP bugün; her partiye, her partiliye, her vatandaşa elini uzatabilen bir partidir.  Biz gittiğimiz her yerde ki genellikle bu çadırlar merkezlerde birbirine çok yakın, genellikle  diğer çadırları da selamlıyoruz.  Hayır çadırı tabi daha samimi daha sıcak. “

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.