banner460
banner128

Çatalca'nın başarılı sporcuları Başkan Kara  ile buluştu

 

Çatalca Belediyesi Karate Takımımızdan uluslararası başarı geldi. Kazandıkları 12 madalya ile başarılı sporcularımız 8th International Turkish Open Karate Şampiyonası’nda göğsümüzü kabarttı.

Her fırsatta gençleri spora kazandırmanın önemini vurgulayan Başkan Cem Kara, spora ve sporcuya verdiği destekle Çatalca'da başarılı sporcuların yetişmesini sağlıyor.  Yetenekli gençler Çatalca'ya madalya üstüne madalya kazandırıyor.

13-15 Temmuz 2018 tarihleri arasında, İstanbul Esenler Hakkı Başar Spor Salonu'nda düzenlenen ve 33 ülkeden 1500 sporunun katıldığı 8th International Turkish Open Karate Şampiyonası'nda Çatalca Belediyesi Karate Takımımız 12 madalya birden alarak turnuvaya damga vurdu.

8 Yaşındaki Çağlar'dan 2 Altın, 1 Gümüş Madalya

Genç yaşına rağmen aldığı 3 madalya ile uluslararası turnuvanın parlayan yıldızı Çağlar Tahsin Çolak oldu. 2 altın ve 1 gümüş madalya kazanan Çağlar, en büyük hedefinin Milli Takım yaş grubuna çıkınca ülkemizi temsil etmek olduğunu söyledi. Başarılı sporcumuz desteklerinden dolayı Başkan Cem Kara ve antrenör Muzaffer Muyan'a teşekkür etti.

Başarılarımızı Başkanımıza Borçluyuz

Katıldıkları uluslararası şampiyonadan 12 madalya ile dönen başarılı sporcularımız Başkan Cem Kara'yı makamında ziyaret etti. Karate takımının sporcularını, ailelerini ve antrenörlerini tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Başkan Cem Kara, gençlerin spora olan ilgisini artırmak için her geçen gün daha fazla çalışacaklarını belirtti.

Takımın antrenörü Muzaffer Muyan, bu başarıyı desteğini bir an olsun esirgemeyen Başkan Cem Kara'ya borçlu olduklarını dile getirirken, yeni yetenekleri keşfetmeye ve milli sporcular yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.