banner460
banner128

ÇATALCA'DA ÜNER DÖNEMİ

 

Çatalca Ak Parti 6. Olağan İlçe Kongresi Ziya Altınoğlu kapalı spor salonunda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongrede Mesut Üner, İlçe Başkanlığı görevini Selim Güçbilmez’den devraldı.

Kongreye;  Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak,  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kaya,  İBB Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Milletvekilleri; Tülay Kaynarca, Harun Karaca, Mehmet Metiner, Feyzullah Kıyıklar silvil toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer katıldı.

Uysal’dan muhtarlara vaat

İBB Başkanı Mevlüt Uysal kongrede yaptığı konuşmada; İBB olarak Çatalca’ya önemli yatırımlar yapıldığını bundan sonra da yatırımların devam edeceğini söyledi. KİPTAŞ olarak Çatalca’da konutlar yatıklarını ve yapmaya devam edeceklerini, okullara spor salonları yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyleyen Uysal, ler köy muhtarlığına müstakil muhtarlık binası yapacaklarını vaat etti.

Şenocak: Kutlu yolun neferleriyiz

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ise yaptığı konuşmada, “ Biz yürek yarası olanların,  bir davanın partisiyiz, Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kutlu bir yolun neferleriyiz’ dedi.   Şenocak,  2019’dan sonra Çatalca Belediyesi’ni alacaklarını söyledi.

Enerji ve Tabi Kaynarlar Bakanı Berat Albayrak’ta yaptığı konuşmada, salondaki enerjiyi görünce Enerji Bakanı olarak ayrı bir heyecana ulaştığını belirterek, ‘ Çatalca önemli bir ilçe. Teşkilatlar için, İstanbul için önemli. 2019’a giderken iki yeni seçime giderken kongrelerle enerji depoluyoruz. Ak Parti siyasetin içinde olmak bu ülkenin Kurtuluş Savaşı’ndan geçtiğimiz şu günlerde, torunlarımızın, çocuklarımızın geleceğini muhafaza etmek için yapılan partiler üstü siyasetin bir sembolü olmuştur. “  dedi.  Bakan Albayrak, 2019’da Çatalca Belediyesi’ni alacaklarına inandığını ifade etti.

Yapılan seçimlerde eski Başkan Selim Güçbilmez görevi Mesut Üner’e devretti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.