banner460
banner128

Çatalca Belediyesi Güreş Takımı Türkiye Şampiyonu oldu

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın spora, sporcuya verdiği önem ve destek spor takımlarının başarılarıyla gözler önüne seriliyor. Güreş Takımımız Türkiye Şampiyonu olarak Çatalca’nın gururu oldu.

Göreve geldiği günden bu güne spora ve sporculara destek olan, çocukların, gençlerin spora teşvik edilmesi gerektiğinin altını sürekli çizen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın bu özeni, Çatalca Belediyesi Spor Takımlarının ardı ardına başarılı sonuçlar almasına vesile oluyor.

Ata sporumuz güreşe Çatalca damgası

Çatalca Belediyesi Güreş Takımı, Genç Erkekler Okullar Arası Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Antrenörleri İlyas Demircioğlu ve Gökhan Akçen tarafından çalıştırılan sporcular,  Çatalca ile özdeşleşen Ata sporumuz güreşte ilçeyi başarıyla temsil ederek şampiyonaya damga vurdu. Zorlu müsabakalara sahne olan şampiyonada ayrıca güreşçilerimizden Yıldıray PALA Türkiye 2. si, Doğukan Toprak Türkiye 3.sü oldu.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Güreş Takımını, Antrenörlerini ve sporcuların ailelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.