banner460
banner128

BÖKE : TÜRKİYE'Yİ KÖTÜ GÜNLER BEKLİYOR

 

CHP Avcılar İlçe Başkanlığının düzenlediği panelde konuşan Selin Sayek Böke, ‘Tünelin sonu karanlık. Halkın iktidarını kurup bu karanlıktan kurtulmalıyız. Bunu yapamazsak Türkiye çok kötü günler beklemektedir’ dedi.

CHP Avcılar İlçe Başkanlığı, ülkeyi kasıp kavuran ekonomik krizin nedenlerini ve krizden nasıl çıkılacağının çözümlerini aramak için CHP Milletvekili Selin Sayek Böke ile Avcılar Emekliler Parkı’nda bir panel düzenledi. Kalabalık topluluğun izlediği panele Milletvekillerinden Selin Sayek Böke, Ali Şeker, İlhan Cihaner, Özgür Karabat, Sibel Özdemir, Turan Aydoğan, Hasan Malkoç, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Meclis üyelerinden bazıları, paneli düzenleyen CHP Avcılar İlçe Başkanı Erhan Bozan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN BOZAN: İNSANLARIMIZA NEDEN DAHA GÜZEL EKONOMİK KOŞULLAR SUNAMIYORUZ.

Toplanan kalabalığa , “Avcıların kalbi bu parkta atıyor” diye seslenen İlçe Başkanı Bozan, Ekonomiyi konuşmak için bu parkta halkla buluştuklarını söyledi. Başkan Bozan kısaca şunları söyledi; “Topraklarından bereket fışkıran bu cennet vatan da neden bize yakışır bir şekilde yaşayamıyoruz. Neden insanımıza daha iyi ekonomik koşullar sunamıyoruz. Neden benim emeklim de başka ülkelerin emeklileri gibi refeh içinde değil. Başka ülkelere gitmenin hayalini kuramıyor, planlar yapamıyor. Sadece memleketine gitmenin bile zorluklarını yaşıyor emeklilerimiz. 16 yıldır bu ülkeyi yöneten mevcut iktidar ve onların getirdiği bu ekonomik kriz ortada. Üretemeyen bir Türkiye ve üretirken bile çektiği sıkıntıları dile getiremeyecek konumda olan üreticiler. Türkiye bu duruma nasıl geldi, bunları tartışmamız gerek. Bunları farklı bir dille seslendirmemiz gerekiyor”.

BÖKE: HALKIN İKTİDARINI KURMALIYIZ

CHP İlçe Başkanlığı’nın hazırladığı Ekonomik Kriz Paneli için Avcılar’a gelen Selin Sayek Böke; “Somut halinde şunu biliyoruz ki beraber bir kriz halindeyiz. Bu kriz kimin krizi? Bu kriz halkın krizidir. Bu krizi konuşacaksak, bu krizden bir çıkışın mümkün olduğunun iddiasını ortaya koyacaksak bunu yapacağımız tek yer var. Halkla birlikte, halkla büyüttüğümüz mücadeledir. Bu krizin faturasını halk değil, krizi çıkaran saray ve oradan nemalananlar ödemelidir. Tünelin sonu çok karanlık. Halkın iktidarını kurup bu karanlıktan kurtulmalıyız. Bunu yapamaz isek Türkiye çok kötü günler beklemektedir” dedi. Panelden sonra CHP ilçe başkanlığınca Avcılar halkına aşure dağıtıldı... Zafer YİĞİTER (Avcılar) 


 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.