banner460
banner128

Başkan: Her kesimden oy alır seçimleri kazanırım

CHP  Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Seyfettin  Başkan , Türkiye’de siyasiler dahil bir çok kişinin hala kendini parlamenter sistemde sandığını ona  göre hareket ettiğini belirtti.

CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Seyfettin Başkan kendisini ziyaret eden; Anahaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nebiha Bacıoğlu,  Durum Gazetesi İmtiyaz Sahibi ErhanKızılyar ve Tekinhaber Gazetesi  İmtiyaz Sahibi Ahmet Tekin ‘in; adaylığı  ve Esenyurt ile ilgili sorularına yanıt verdi.

Yaklaşık 30 yıldır Esenyurt  ve Beylikdüzü’nde iş yaptığın ı bildiren  Seyfettin Başkan, ‘Müteahhitsiniz. Esenyurt’taki yüksek binalar konusunda ne düşünüyorsunuz?’ sorusunu, ‘Ben yüksek binaya karşı değilim.  Ama belirli bölgelerde olmalı. Belirli ölçülerde olmalı. Böyle olunca o şehre değer de katar. Esenyurt’ta bu sınır aşıldı. Ölçüsüz yapıldı.” dedi.

CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Seyfettin Başkan  ‘Sizin maddi varlığınız, rahatınız yerinde gibi görünüyor.  Neden aday oldunuz?” sorusunu ise,   ‘ Vergiyi toplayanın iktidarın sahibi olduğunu’ belirterek, ‘İktidar adaletli olmalı. Adaletli dağıtım yapmalı. Allah bana vermiş yok öyle şey.  Ben Alllaha inanan bir insanım.  Allah sana malk mülk veriyorsa bunu kafana göre kullanman için vermiyor. Adaletle olman, eşit şekildedağıtman için veriyor. Eh ben rahatım deyip kenarda durmak olmuyor. Biz burada kazandık. Bu topluma karşı sorumluluklarımız var.  Ben  öyle şey yapmak istiyorum ki, ‘Ya bu adam geldi bunları yaptı’ desinler arkamdan. “ şeklinde yanıtladı.

Annesi ve Babası adına Esenyurt’ta  sağlık ocakları yaptırıp halkın hizmetine sunan Seyfettin Başkan , uzun yıllardır bölgde iş yapması nedeniyle geniş bir çevreye sahip.   ‘İnşallah aday olacağım’ diyen CHP Aday Adayı Seyfettin Başkan “ Aday olursam ben her kesimden oy alırım. Bunu parti yönetimi de biliyor. Ben Ak Parti’ye oy vermiş insanlardan oy alırım.  MHP’li ve İyi Partili’den oy alırım. HDP’liden oy alırım. Bu nedenle de seçimi  çok rahat kazanırım’ diye konuştu.

Türkiye’nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini de ifade eden CHP Aday Adayı Başkan,  ‘Türkiye ‘de sistem değişti. Siyasilerdahil bir çok kişi hala bunun farkında değil. Hala kendimizi parlamenter sistem ile idare ediliyoruz sanıyor. Milletvekilleri hiç bir fonksiyonları kaldı mı?  Bu doğru değil. ‘ diye konuştu.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.