banner460
banner128

Babayiğit, Gürbüz, Küçük, Bilgiç  ve Genç de  başvurdu

 

AK Parti'de adaylık başvuruları bugün sona eriyor.  Eski başkanlar, ilçe başkanları, başkan yardımcıları başvuranlar arasında.

 

Büyükçekmece’de  önceki dönemlerde de aday gösterilen eski ilçe başkanlarından İlker Gürbüz ve Celal Babayiğit başvurularını Pazar günü yaptılar. Ayrıca Büyükçekmece’den Hasan Zehir, Muhammet Alpaslan, Yavuz Demirci’nin başvuru yaptığı öğrenildi. Büyükçekmece Ak Parti'nin  önemli siyasi isimlerinden ilçe eski başkanı, Büyükçekmece ve İBB Meclis Üyesi Recep Erol'un ise bugün başvurusunu yapacağı öğrenildi. 

Avcılar’da ise ilçe eski başkanlarından Dr. Gürhan Bilgiç,  Adnan Akgül ile Mehmet Genç başvuru yaparken, Esenyurt’tan ise; eski Belediye Başkan Yardımcılarından; Gürbüz Süleymanoğlu, Abdurrahman Ada,  Emin Batmazoğlu başvuru yapanlar arasında. bölgenin tanınmış işadamlarından Beylikdüzü ve İBB Belediye Meclis Üyesi Seyithan İzsiz ise başvrusunu daha önce yapmıştı. 

Beylikdüzü’nde ise  Gürpınar Belediye eski Başkanı Velittin Küçük adaylık başvurusunu yaptı. Yine Beylikdüzü Kurucu  Belediye Başkanı Vehbi Orakçı da başvurusunu önceki gün yapmıştı. 

Çatalca’da Metin Sezer başvuru yaparken, Silivri’de ise Emrah Maşalacı’nın başvuru yapanlar arasında bulunduğu öğrenildi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
havdk 5 yıl önce

hatice bozdağ hanımı destekliyoruz büyükçekmecede...