banner460
banner128

AZMİ EKİNCİ'YE GÜRSEL TEKİN SORULDU

Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bölge gazetecilerine yönelik düzenlediği kahvaltıya katılan Ak Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci  gündeme ilişkin sorulara da muhatap oldu. Bunlardan biride CHP’de Esenyurt Adaylığı son günlerde sıkça dillendirilmeye başlayan Gürsel Tekin ile bağlantılıydı.  Bir gazeteci  ‘Esenyurtta CHP Adayı olarak Gürsel Tekin’in ismi de geçiyor. Gürsel Tekin ismi sizi ürkütüyor mu? diye sorması üzerine Azmi Ekinci şu yanıtı verdi.

Korksak ABD'ye karşı durmazdık!

‘Demokratik bir ülkede yaşıyoruz ve halkın oyu ile seçiliyoruz.  Gürsel  Bey’e de saygı duyarım.  Ürkmek, korkmak bizim lügatımızda yok.  Korksak ABD’ye karşı durmayız.  “

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.