banner460
banner128

Azmi Ekinci’den Esenyurtlu   kreş sözü

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Esenyurtlu kadınlara çiçek verdi. Ekinci, “Kadın huzurlu ve mutluysa toplum huzurlu ve mutludur. Toplum huzurlu ve mutluysa dünya huzurludur ve mutludur” dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci, Osmangazi Mahallesi’nde yaşayan kadınlarla bir araya geldi. Ak Parti Esenyurt İlçe Kadın kollarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle hazırladığı ‘Sal sepeti al çiçeği’ etkinliği kapsamında kadınlara saksı çiçekleri ve karanfil veren Ekinci, Kadınlar Günü’nü de kutladı.

YETECEK KADAR KREŞ YAPACAĞIZ

Kadınlar için yaptıkları projeleri anlatan AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci, şunları söyledi: “Dünya kadınlar günü öncelikle bütün kadınlarımız için kutlu olsun diyorum. Bu vesileyle biz de dolaşıyoruz. Kadınlarımız için yaptığımız ve yapacağımız projeler hakkında bilgi veriyoruz. Çok güzel projelerimiz var. Çalışan kadınlarımız için yetecek kadar kreş yapacağız. Şu anda birkaç tane kreşimiz var ama her mahalle için kreş yapmayı düşünüyoruz. Çalışan kadınımız rahat çalışabilsin diye. Ev Hanımı olan kadınlarımız için de el emeğine yönelik bir çarşı yapmayı düşünüyoruz. Bu kapalı çarşı tarzı bir şey olacak; bu çarşının içerisinde bir kreş olacak, yanında çocuk parkı olacak. Ev hanımları el emeği ürünlerini orada satarken çocuğunu kreşe veya çocuk oyun parkına teslim edecek. Çocuğu emin ellerde olacak böylece rahat rahat kendi satışını yapmış olacak. Aile ekonomisine katkıda bulunmuş ve sosyal bir ortam paylaşmış olacak. Huzurlu ve mutlu bir anne olacak. Kadın huzurlu ve mutluysa toplum huzurlu ve mutludur. Toplum huzurlu ve mutluysa dünya huzurludur ve mutludur. Dünyanın yarısı kadındır, diğer yarısını da onların eseridir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.