banner460
banner128

Mevzuyu biliyorsunuz.

Zatı- Şahanelerinin biri çıktı buyurdu ki, ‘CHP’li biri Saray’da Erdoğan ile görüştü. “

Aldı eline müthiş haberi ,  çıktı çarşıya.. Satmaya kalkıyor.  Bunu yayınlar mısın?

Senin haber siten ‘Sen niye yayınlamıyorsun?”  Meslekte 50 yılı devirmiş bir ismi tongaya getiriyor. Rahmi Turan , yazıyor bu iddiayı..

Çarşı toz duman.. Yüz yıllık parti arı kovanı.

Herkes olayı yalanladı.  Filmin başrol oyuncusunda garip haller..

İnce basın toplantısında tehdit dolu tweet. CHP Genel Başkanını tehdit ediyor.

“Haberi aldığım CHP’li kaynak açıklasın, ya da Kılıçdaroğlu. Belirli mühlet sonrası açıklamazlarsa ismi açıklayacağım” 

Tam da İnce basın toplantısı yaparken bu tehdidi savuruyor.

Sonra ahali gözünü dört açıp yüzünü CHP’ye dönerken , vatandaştan bir açıklama daha.

-Derimi de yüzseler   kaynağımı açıklamam.

Ee ne oldu. Hani tehdit etmiştin CHP Genel Başkanını  ve sözde haberi aldığın CHP’liyi.. Memleket ile iyi dalga geçiyorsun..

Var mı böyle şey..

Şimdi ben çıkıp desem ki,  “Talat Atilla için neler dediler neler.. Meğer gazeteci bildiğimiz o Atilla neymiş te neymiş., Ohhh.. Söylenenleri bir söylesem çarşıya çıkamaz. “

Millet soracak . ‘Kim dedi. Ne dedi?”

Ardından Atilla  muhtemelen  ‘Açıklamazsan namertsin’ diye başlayacak ardından  ‘Açıklamazsan şerefsizsin, alçaksın!”  diye biterecek.

Ben de diyeceğim ki, ‘Derimi yüzseler açıklamam’ 

Var mı böyle gazetecilik.

Her önüne gelen çıksın herkes hakkında atsın tutsun, sonra ‘Derimi yüzseler açıklamam”

Beyefendi hukukta kuraldır.. İddia sahibi iddiasını  ispatlamakla mükelleftir.

Sayın Talat Atilla ‘İddianızı ispatlamakla mükellefsiniz. “  

Gazeteci kaynağını açıklamaz doğrudur. Ama  eğer gazetecinin haberi dört dörtlük doğru ise, belgeli ise açıklamaz. Yoksa ufurükten teyyare insanları ve kurumları töhmet altında bırakan iddialar ise ispatı gerekir.

Aksi takdirde siz bırakın gazetecilği, suç işlemiş oluyorsunuz. Muharrem İnce’ye karşı, Cumhurbaşkanlığına karşı, CHP’ye karşı. 

Muharrem İnce o kadar bağırıp-çağıracağına mahkemeye başvursana arkadaş. Ya CHP Genel Merkezi. Neden kurumsal olarak mahkemeye başvurmuyor. Koskoca CHP’'ye yönelik operasyon çeker gibi iddia ortaya atılacak, kurumsal olarak zarar verilmeye çalışılacak tutup seyredeceksin.   Olacak şey değil.

Bir kaç cümle de Sayın İnce’ye.. Sayın Muharrem İnce kendine yönelik böyle bir iftira için konuşmakta haklı. Ancak konuşurken, suçlarken dikkat etmesi gerekmez mi. Ne demek şimdi CHP’de yuvalanmış çete?  Bu da  ispat istemez mi? Kongre de açıklayacakmış.. Bu kadar ağır ithamda bulun, ee kongrede açıklarım. Olmaz . Var ise bir şey belgesiyle açıklayacaksın. Yoksa , haklı iken haksız duruma düşülecek bir iftiradan öteye gitmez bu..

Genel Başkan’a da ne diyeyim. Baştan red etmeliydi İnce iddiasını.. Sonra Allah’tan açıklama yaptı. Sözlerinin ‘Sarayın operasyonu için doğru’ anlamında olduğunu belirtti, durumu düzeltti. Ama baştan net konuşsa bunlar hiç konuşulmayacaktı.

Günlerdir toplum olmaması gereken kadar meşgul edildi.

Lütfen herkes üzerine düşeni yapsın. Kimse  bu toplumun aklıyla dalga geçip gündemi meşgul etmesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.