banner460
banner128

Sayın İmamoğlu’nun seçim kazanmasından sonra adeta kendilerini iktidar gören CHP adam gibi birlik dirlik olamıyorlar.İnanın bu Chp’den ötürü umutlananlar sonradan hayal kırıklığı yaşıyorlar.Bu japon yapıştırıcısıyla koltuğa oturanlar her nedense bir türlü yerlerinden kalkıp o makamı;  benden de daha iyi yönetecek ve partiye çok oy kazandıracak hatta iktidar bile edebilecek bilgi beceri ve donanımlı siyasi kimlikler var onlara devredeyim. Öncelik ben değil de partim olsun diyen ve bu eylemi gerçekleştiren bir Genel başkan hiç olmadı CHP’de…Oysa realist bir edayla analiz ve gözlemlerseniz Sn.Kılıçdaroğlu’ndan da çok daha bilgili ve partiyi adam akıllı yönetebilecek onca siyasiler var ki CHP’de hepsi sus pus modundadırlar nedenini anlayabilmiş değilim.İşin garip tarafı bu gerçeği Sn.Kılıçdaroğlu da çok iyi biliyor.

Şimdi artık şöyle düşünmeye başladım CHP’ye göre mi başkan ? Yoksa bir başkana göre mi CHP çıldırmamak ve üzülmemek elde değil.

Düşünsenize rakip maç esnasında on’larca kez penaltı veriyor adamlar birini bile gole çeviremiyorlar.Maçı yüzde yüz alabilecekleri halde kendi sahalarında maç kaybediyorlar.Şunu demek istiyorum mevcut iktidar hata üstüne hata yapıyor.İcraatları dip noktada pilleri bitmiş artık doğru dürüst bir projeleri yok kroke durumdadırlar.Bir şey atıyorlar ortaya proje veya değil ne fark eder ki önemli olan oyuna gelmemek değil mi ? Kapana girmemek hüner olmalı ama Genel başkan dahil sazan balığı gibi sıçrayıp oltanın ucuna takılıyor.Hoppala gel de güven bu CHP’ye bu parti nasıl iktidar olabilir ki ? Hatalar zinciri kolye olmuş boyunlarında adamlar olimpiyat madalyonu gibi görüyorlar.

Bir şekilde tesadüfen bile CHP iktidar olsa bu kadro değişmedikçe performanslarını arttırmadıkları sürece bunlar iktidarlarını bile çok çabuk kaybederler.Ümidim yok zaten yoktu da hepten yok oldu.Şu geldikleri oyuna bakarmısınız?

Hemen oltaya geldiler ve iktidar çok da iyi kullandı bu oltaya takılmalarını.

Birlik olamıyorlar.Ülkenin sorunlarıyla uğraşacaklarına ve yıpranmış dibe kadar çökmüş iktidarın hatalarını adaletsizliklerini yanlış politika ve icraatlarını işleyip en sade vatandaşların bile anlayabileceği seviyede anlatacakları yerde birbirlerine düşüyorlar.

Sözün kısası ana muhalefet ana sorun konumuna getiriliyor iktidar tarafından çıt yok mantıklı defans ve karşı duruşları yok.Sadece kendi içlerinde irtifa kaybedip duruyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.