banner460
banner128

Belediye seçimlerinde başarı olan ve bir çok büyük şehir belediye seçimlerini kazanarak oy potansiyelini yükselten anamuhalefet partisi seçim kazanmış olmanın sarhoşluğunu , sevincini bir türlü atamadı üstünden.Mevcut iktidar sahnede istediği gibi dans ediyor ve at koşturuyor.

Birincisi Sn.Ekrem İmamoğlu’nu kitlemişler çalıştırmıyorlar.  Herşey güzel olacaktı güzel olmasını kesinlikle istemiyorlar.Sn.İmamoğlu konuşabildiği ve sesini kamuoyuna duyurabildiği tv kanallarında: skandal ve mahkemelik , savcılığa suç uyarısı olacak nitelikte açıklamalar yapıyor, bilgiler paylaşıyor  aldıran yok,  kale alan yok.Adamcağız sanki İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanı değil de İtalya da makarna yemeği yapan bir aşçıymış edasıyla kendisi pişiriyor kendisi yiyor vurdum duymazlığı içindedirler.Eğer bu skandal fiillerinin öznesi Chp olmuş olsaydı yer yerinden oynar ve medyada tsunamiler oluşacaktı habercilik adına. Baksanıza aldıran yok karışan yok bu ses’e kulan veren yok.

İster istemez akla ana muhalefet ne iş yapar diye soru sormak geliyor.Bu kuzuların sessizliğini oynamanın anlamı ne ?

Sn.Kılıçdaroğlu’nun daha aktif bir tarzda bu olup bitenleri sebep-sonuç nedenleriyle çok daha aktif bir politika gütmesi gerekmiyor mu ? Millet ittifakı millet adına sus pus olacağına aynı dil’i aynı politikayı gütmeleri gerekmezmiydi olup bitenler karşısında ?

Kaz dağlarına yapılanlara bakın.Resmen bir doğa katliamı ve milli servetimiz olan paha biçilmez değerlerimizi zenginliğimizi ; içini bir şekilde her şekilde boşalttıkları hazineye 3-5 dolar koyabilme adına yapmadıkları kalmadı.Üstelik sayıları çok az olsa da vatanperver basın mensupları da olmasaydı halk bu konuda duyarlı davranmasaydı inanın haberimiz bile olmayacaktı.Adamlar durup durup skandal nitelikte plan proje ve ihaleler hazırlayıp hayata geçiriyorlar ne pahasına olursa olsun yapıyorlar.Yasa masa dinledikleri yok.Kimsenin de umrunda değil halkı da korkutmuşlar çeşitli sanal ve uyduruk savunma mekanizmaları var.

 Bu gidişat hiç de hayra delalet değil her anlam da her konuda bu tür icraat ve politikalar halka ve ülkemize çok aşırı zararlar veriyor.Ses seda çıkmayınca da ardı arkası kesilmeyen ve kesilmeyecek daha başka ihaleler ve uygunsuz projeler de söz konusu olabilir.Allah’tan milyar dolarlar eden kanal istanbulu ya unuttular millete söz verdikleri halde yahut yapacak kimseleri bulamıyorlar bu konuda hiç sesleri solukları çıkmıyor.

Yapılan ve yapılması gerekip te yapılmayan her tür önlem ve ülke lehine olan politika ile icraatlar konusunda an gelecek zaman gelecek çok ağır bedeller ödeyecek olan bu mevcut iktidar bu arada israf politikasını da güdüyor hiç bir önlem de aldıkları yok.Teoride söylediklerinin hiç bir anlam ve doğruluk payı da yok.

Yapmış oldukları tahribatları ve becerisizliklerini telafi edecek ne güçleri kaldı ne de ekonomi politikaları günü kurtarmanın peşindeler.Bu arada millet perişan ve yoksulluk içinde hayatını idame ettirmeye çalışıyor aynı zamanda da korkuyor sus pus haldedirler.

Bu çok miktardaki penaltıları gole çeviremeyen anamuhalefet de düşündürmeye başladı.Kim ? Kimdir ? neler oluyor ? Neler ve neden güzel şeyler olmuyor ? Birileri çıkıp mert ve cesurca net anlatacak mı ?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.